Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  7:05 μμ
 
wm small
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 12:59

Λούις Κάστρο σε ΘΥΡΑ 6: «Θα τιμήσουμε τη φανέλα του Παναιτωλικού!»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Παρουσία αντιπροσωπείας παικτών, του τεχνικού επιτελείου αλλά και πλήθους κόσμου στον πεζόδρομο Καραϊσκάκη δόθηκε χθες το έναυσμα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παναιτωλικού φέτος. Στο πάρτυ των οργανωμένων της Θύρας 6 ομάδα και κόσμος έδειξαν «μια γροθιά» ενόψει της νέας σεζόν.
Ειδικότερα, στα κεντρικά της Θύρας 6 βρέθηκαν οι Κνετ, Μοράρ, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Καμαρά όπως και ο προπονητής της ομάδας Λούις Κάστρο αλλά και ο Λουτσιάνο, συνοδευόμενοι από τον Χρήστο Κουτσοσπύρο. Οι παίκτες έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο. Ο Κρίστοφερ Κνετ έδειξε εντυπωσιασμένος από την όλη ατμόσφαιρα και θέρμη των οπαδών, άλλωστε είχε δείξει και δείγματα της αγάπης του για τον κόσμο στις κερκίδες και στην προηγούμενη ομάδα του, Βάκερ Ίνσμπουργκ, ενώ στην ερώτηση που του έκαναν όλοι για την υγεία του, απάντησε ότι είναι πολύ καλύτερα. Πολλές ευχές δέχθηκε ο εορτάζων, χθες, Αλέξανδρος Καββαδίας ενώ οι οργανωμένοι απηύθυναν ένα διεξοδικό καλωσόρισμα στην αντιπροσωπεία της ομάδας, κάνοντας τους να καταλάβουν ότι για αυτούς «παίζουν στη  μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου». Ο προπονητής της ομάδας, Λούις Κάστρο, ευχαρίστησε για την όλη υποστήριξη και δεσμεύθηκε από μέρους του να βάλει τα δυνατά του ώστε να είναι πετυχημένος.  «Αυτό που σας υπόσχομαι είναι ότι θα τιμήσουμε τη φανέλα του Παναιτωλικού και θα τα δίνουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε ο κόουτς, που έτυχε αποθέωσης.
 
 
Κατά την αποχώρηση των παικτών, ο Κρέσπο Καμαρά αποθεώθηκε καθώς έκανε αναπαράσταση τον… χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του. Ο Κρίστοφερ Κνετ απόρησε, με τον κόσμο να του «λύνει» την απορία και τον Αυστριακό να ξεσπά σε γέλια, μη μπορώντας να πιστέψει την «τρέλα» που κουβαλά ο αγαπητός σε όλους Αλχασάν.
titormosnet.com
Διαβάστηκε 494 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.