Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:22 μμ
 
wm small
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 12:53

ΑΟ Αγρινίου: Σ/Κ 14 & 15 Σεπτεμβρίου το 2ο τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΑΟ Αγρινίου διοργανώνει το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» με φιλανθρωπικές προεκτάσεις και με στόχο να γίνει θεσμός

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το δεύτερο τουρνουά μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» το οποίο διοργανώνει ο ΑΟ Αγρινίου, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Αγρινίου. Το τουρνουά διοργανώνεται με αφορμή την απώλεια της 14χρονης Μαργαρίτας Σαπλαούρα τον Μάιο του 2018, μετά από γενναία μάχη. Τότε, ολόκληρη η τοπική κοινωνία πάγωσε στο άκουσμα του τραγικού γεγονότος, ενώ οι συμμαθητές της και ο αθλητικός κόσμος της περιοχής εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους με κάθε τρόπο.

Ο Περικλής Γερμανός του Α.Ο. Αγρινίου απευθύνοντας κάλεσμα για την συμμετοχή του κόσμου στο τουρνουά αναφέρει: «2ο τουρνουά Μαργαρίτα Σαπλαούρα, μια διοργάνωση που πρέπει και θα γίνει θεσμός για έναν άγγελο που αγάπησε και αγαπήθηκε από την ομάδα, από την πόλη του Αγρινίου και όχι μόνο».

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 600 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 12:56
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.