Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:22 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 16:58

Ψάχνεις για σπίτι στο Αγρίνιο;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εύκολη απάντηση στο ερώτημα αναζήτησης σπιτιού

Η αναζήτηση σπιτιού δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, είτε πρόκειται για ενοικίαση είτε για αγορά χώρου. Στο Αγρίνιο η απάντηση στο ερώτημα αναζήτησης σπιτιού είναι εύκολη. Η Εφημερίδα «Αναγγελία» δημοσιεύει πολλές δεκάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ενοικιαστηρίων και πωλητηρίων κάθε βδομάδα.

Ενδεικτικές αγγελίες ενοικιαστηρίων:

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ γκαρσονιέρες – δυάρια από ιδιώτη. Σε καινούριες πολυκατοικίες με αυτόνομη θέρμανση, μπόιλερ, μεγάλες βεράντες, aircondition, θέσεις πάρκινγκ.
1) ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 27 (πλησίον Πανεπιστημίου)
2) ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 52 (κέντρο Αγρινίου)
3) Δ. ΣΤΑΪΚΟΥ 2, Α’ ΠΑΡΟΔΟΣ (κέντρο Αγρινίου)

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ -κέντρο κέντρο- διαμέρισμα 4ου ορόφου, 1ο ρετιρέ 130 τ.μ., επιπλωμένο ή όχι, κατάλληλο και για 2-3 φοιτητές. Διαθέτει πάρκινγκ.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα 75 τ.μ., 1ου ορόφου, με δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, air – condition, τέντες, πάροδος Χαβέλα, κέντρο Αγρινίου.

ΝΕΟ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα επιπλωμένο σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου, 3ου ορόφου, με δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι – τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, βοηθητικούς χώρους και κεντρική θέρμανση.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γκαρσονιέρα 35 τ.μ. ανακαινισμένη κι επιπλωμένη, Παναγοπούλου 13-15, στο κέντρο του Αγρινίου.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ δυάρι διαμέρισμα 60 τ.μ., 1ου ορόφου, πλήρως επιπλωμένο, με air – condition, αυτόνομη θέρμανση, χωρίς κοινόχρηστα, Τερτσέτη 8, έναντι Δικαστηρίων.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ γκαρσονιέρες 40 τ.μ. περίπου, επιπλωμένες, κοντά στο κέντρο του Αγρινίου.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ πλησίον κεντρικής πλατείας Αγρινίου επιπλωμένα ή όχι διαμερίσματα στον 2ο όροφο:
Α) 72 τ.μ. με δύο δωμάτια, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, κεντρική θέρμανση και λίγα κοινόχρηστα.
Β) 105 τ.μ. με τρία δωμάτια, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, κεντρική θέρμανση, air-condition και λίγα κοινόχρηστα. Κατάλληλο και για επαγγελματική στέγη.

ΟΛΑ τα διαθέσιμα ενοικιαστήρια στην «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ»

Τηλέφωνα για τις παραπάνω αγγελίες και -φυσικά- πολύ περισσότερες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ για γκαρσονιέρες και διαμερίσματα προς ενοικίαση θα βρείτε στην Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (30/8) στα περίπτερα όλου του Νομού – πλην της Ναυπάκτου.

http://agriniovoice.gr/wp-content/uploads/2019/08/814.jpg

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 5477 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.