Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:24 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 16:46

Ο Παναιτωλικός θέλει επίπεδο σε όλους τους χώρους του γηπέδου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα προηγούμενα χρόνια είτε τύχαινε πρώτο ματς εντός έδρας για τον Παναιτωλικό είτε υπήρχαν άλλες εκκρεμότητες που δεν άφηναν τους ανθρώπους της ΠΑΕ να κάνουν μια πρώτη επαφή με τους τοπικούς δημοσιογράφους.

Φέτος έφερε η κλήρωση εντός έδρας αγώνα την δεύτερη αγωνιστική και σήμερα είχαν την ευκαιρία αρκετοί ντόπιοι δημοσιογράφοι που γράφουν αθλητικά (ή και αθλητικά)να μιλήσουν με το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Αν και οι λέξεις «off the record» δεν αναφέρθηκαν, οι δημοσιογράφοι, όπως και όλα τα επαγγέλματα, δεν λένε τα του οίκου τους και δεν αφορά και το ευρύ κοινό το πώς θα προσπαθήσουν φέτος να συνεννοηθούν με την ΠΑΕ Παναιτωλικός. Οπότε και η στήλη δεν θεωρεί ότι χρειάζονται λεπτομέρειες. Ούτε πού θέλει να εστιάσει η ομάδα ούτε τι ζητάνε οι δημοσιογράφοι για να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους.

Ένα πράγμα όμως που δεν είναι συντεχνιακό και θα ήταν καλό να ξέρει ο κόσμος είναι πως οι άνθρωποι του Παναιτωλικού ζήτησαν το εξής: να είναι και οι χώροι όπου δουλεύουν οι συντάκτες, οι φωτογράφοι και οι σχολιαστές το ίδιο φιλόξενοι για όσους έρχονται στην πόλη, όπως είναι και το υπόλοιπο γήπεδο! Κι αυτό να γίνεται προς όλες τις ομάδες, τους ανθρώπους τους και τους δημοσιογράφους από άλλες πόλεις, ακόμη κι όταν μιλάμε για ομάδες που καταφέρονται με εχθρικό τρόπο κατά του Παναιτωλικού ή δεν έχουν επιδείξει και τόσο καλή φιλοξενία όταν πάνε οι Αγρινιώτες στα λημέρια τους.

Όπως ειπώθηκε «εντάξει, στην εξέδρα ο φίλαθλος μπορεί να αγριέψει και να πει μια κουβέντα παραπάνω αλλά, ως Παναιτωλικός, θέλουμε όπου γίνεται δουλειά, δηλαδή στα θεωρεία, στην μικτή ζώνη και στην αίθουσα Τύπου, να νιώθουν οι φιλοξενούμενοι όπως και στο υπόλοιπο γήπεδο όπου τους υποδέχεται η ομάδα»!

Πολιτισμένη επιδίωξη και θεμιτό αίτημα προς τα τοπικά ΜΜΕ, αν μη τι άλλο. Κάπως έτσι εξηγείται και γιατί ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζεται θετικά από την συντριπτική πλειοψηφία τόσο των δημοσιογράφων όσο και των υπολοίπων φιλάθλων της χώρας.

η συντακτική φιλόξενη μονάδα

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 371 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.