Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:26 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 11:55

Κατατάξεις αποφοίτων και καταρτιζόμενων δημοσίων και ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. καθώς και άλλων δομών εκπαίδευσης και κατάρτισης σε συναφείς ειδικότητες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με τον Κανονισμό λειτουργίας των Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, δίνεται η δυνατότητα κατάταξης σε συναφείς ειδικότητες των Ι.Ε.Κ. απαλλασσόμενοι από τα μαθήματα τα οποία ήδη έχουν διδαχθεί ή κατάταξης σε εξάμηνο πέραν του Α’, όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών κάθε ειδικότητας.

Ως εκ τούτου η παραπάνω δυνατότητα αφορά:

  • Απόφοιτους δημοσίων ή ιδιωτικών ΙΕΚ που ολοκλήρωσαν την ειδικότητα και θέλουν να καταταγούν σε νέα συναφή ειδικότητα.
  • Καταρτιζόμενους δημοσίων ή ιδιωτικών ΙΕΚ που δεν ολοκλήρωσαν τη φοίτηση της ειδικότητας και θέλουν να καταταγούν σε νέα συναφή ειδικότητα.
  • Καταρτιζόμενους δημοσίων ή ιδιωτικών ΙΕΚ παλαιών ειδικοτήτων (πριν το 2013) που δεν έχουν ολοκληρώσει τη φοίτησή τους και θέλουν να ενταχθούν σε αντίστοιχη νέα ειδικότητα.
  • Πτυχιούχους εξειδίκευσης Ε.Π.Λ., ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Τ.Ε.Ε. Β’ ΚΥΚΛΟΥ και Τ.Ε.Λ. που επιθυμούν να καταταγούν στο Γ’ εξάμηνο της αντίστοιχης ειδικότητας των Ι.Ε.Κ.

Οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω κατηγοριών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση κατάταξης στο ΙΕΚ που επιθυμούν, από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, Τέρμα Σπ. Τρικούπη (σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ Μεσολογγίου), email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα 26310 50100, 50101.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου

Ιωάννης Γ. Χατζής

Δρ Βιοπληροφορικής

Διαβάστηκε 294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.