Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:47 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 19:57

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Άτλαντες Αγρινίου ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2019 στο αθλητικό κέντρο Άτλαντες (Δοκίμι Αγρινίου) ξεκινούν οι εγγραφές και οι προπονήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Άτλαντες Αγρινίου σας ενημερώνει  ότι τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2019 στο αθλητικό κέντρο  Άτλαντες (Δοκίμι Αγρινίου) ξεκινούν οι εγγραφές και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής.

Επίσης, καθημερινά στα γραφεία  των αθλητικών εγκαταστάσεων πραγματοποιούνται οι εγγραφές των νέων αθλητών (ηλικίας από 5 – 16 ετών) αλλά και οι ανανεώσεις εγγραφών των παλαιών αθλητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου μας (αγοριών & κοριτσιών).

Επιταγή της πολυετούς  γνώσης και εμπειρίας μας είναι η  οργάνωση  καινοτόμων αθλητικών παρεμβάσεων,  τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε παιδαγωγικό επίπεδο, με στόχο τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της ακαδημίας. Η επιστημονική υποστήριξη και  συνεργασία με τον Dr Ζήση Παπανικολάου (διδάσκοντα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο) είναι για εμάς ένα μικρό δείγμα του φετινού προγραμματισμού.

Άλλωστε ο αθλητισμός, το παιδικό ποδόσφαιρο ως ομαδικό άθλημα, αγαπητοί γονείς, δεν είναι μόνο πάσα, σουτ και γκολ… Είναι συμπεριφορά, είναι τρόπος αγωγής, είναι σωστή διαπαιδαγώγηση…είναι παιδεία και χαρά.

Καλή σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχία σε όλους τους τομείς!

Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής & Ακαδημίας:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΜΙΔΑΚΗΣ

Προπονητές:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΡΚΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματά μας επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 6974906159,  2641029002  (Τσιμιδάκης Αντώνης

Διαβάστηκε 559 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.