Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:58 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 13:08

Συζήτηση για την υλοποίηση εθνικού σχεδίου κρέατος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη με εκπροσώπους της ΕΔΟΚ: «Δίνουμε χώρο σε όσους έχουν πρωτογενές συμφέρον με το κρέας»

Με τους εκπροσώπους της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ) συναντήθηκε, την Τετάρτη (28/8/2019) ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης.

Οι εκπρόσωποι της ΕΔΟΚ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την κατάργηση της υπουργικής απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ (με νεότερη απόφαση του Υπουργού Μ. Βορίδη) τονίζοντας ότι αυτή μόνον προβλήματα δημιουργούσε στις Διεπαγγελματικές Οργανώσεις.

Παράλληλα έθεσαν υπόψη του κ. Βορίδη το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τις εμπλεκόμενους κλάδους του κρέατος.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από την πλευρά του αναφέρθηκε στο νομικό πλαίσιο των Διεπαγγελματικών όπως θα εκφραστεί μέσα στον νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς διευκρινίζοντας ότι η σχετική επεξεργασία θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Σεπτεμβρίου. «Δίνουμε χώρο σε όσους έχουν πρωτογενές συμφέρον για το κρέας» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι επιθυμεί ουσιαστική συζήτηση για την υλοποίηση του εθνικού σχεδίου κρέατος.

Διαβάστηκε 521 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία