Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  9:12 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 13:06

Μ. Βορίδης: «Οι έλεγχοι του ΕΦΕΤ θα πατάξουν φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της μεταποίησης προϊόντων κρέατος ανέλυσαν οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ), στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (28/8/2019), με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.

Ο κ. Βορίδης από την πλευρά του εξήγησε στους εκπροσώπους του Συνδέσμου την αναγκαιότητα προτεραιοποίησης των ελέγχων του ΕΦΕΤ για την πάταξη των φαινομένων του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Παράλληλα συζήτησε, μεταξύ άλλων, με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου θέματα που αφορούν στον χαρακτηρισμό πολλών μεταποιημένων προϊόντων κρέατος ως ΠΟΠ (Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης), ΠΓΕ (Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης) και ΕΠΙΠ (Εγγυημένα Παραδοσιακά Ιδιότυπα Προϊόντα) και στις προοπτικές τους όχι μόνο στην ευρωπαϊκή αλλά και στην παγκόσμια αγορά.

Διαβάστηκε 477 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία