Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:17 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 12:47

Καινούργιο: Πρεμιέρα για τα «Θέστια 2019» με παραδοσιακούς χορούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με παραδοσιακούς χορούς από Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής έγινε η έναρξη χθες το βράδυ για τις εκδηλώσεις «Θέστια 2019» που διοργανώνει Ο ΠΑΟ Δόξα Καινουργίου στην πλατεία Καλφούντζου.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος της Δόξας Ανδρέας Ευθυμίου κήρυξε την έναρξη των εκδηλώσεων ,ευχαρίστησε τα χορευτικά τμήματα των  συλλόγων που αποδέχθηκαν την πρόταση για συμμετοχή και στην συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο που γέμισε την πλατεία.

Με σύνθημα αγάπη,ομόνοια και αλληλεγγύη έκλεισε τον χαιρετισμό του και οι χορευτές έδωσαν εξαιρετικές χορευτικές παραστάσεις. Πρώτοι εμφανίστηκαν  οι χορευτές του Π.Σ Παναιτωλίου «Αιτωλός»

και στην συνέχεια οι χορευτές του Π.Σ Παραβόλας.

Οι Θεστιείς εμφανίστηκαν τελευταίοι ως οικοδεσπότες που σέβονται τους καλεσμένους τους και στο τέλος καταχειροκροτήθηκαν.

kainourgiopress.gr 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 381 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.