Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 18:42

Η Γέφυρα Μπανιά από ψηλά [HDvideo]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε το εντυπωσιακό video του Air-sky από τη Γέφυρα Μπανιά

Γέφυρα Μπανιά

Η Γέφυρα Μπανιά (Τοπική Κοινότητα Βλαχομάνδρας – Δημοτική Ενότητα ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ), ανήκει στον δήμο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “η Γέφυρα Μπανιά”. Έδρα του δήμου είναι η Ναύπακτος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Στερεάς Ελλάδας. Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, η Γέφυρα Μπανιά ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Βλαχομάνδρας, του πρώην Δήμου ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ του Νομού ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Η Γέφυρα Μπανιά έχει υψόμετρο 140 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 38,4480439787 και γεωγραφικό μήκος 21,7011407861.

πηγή: http://agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 3736 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 01:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.