Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:54 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 22:15

4ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Μπριτζ ο Ιάσονας Παπασπύρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Οπάτια της Κροατίας εξελίσσεται το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπριτζ Νέων. Ο όμιλος Μπριτζ της ΚΕΔΑ εκπροσωπήθηκε για πρώτη φορά σε αυτό το πρωτάθλημα, με δύο αθλητές. Ο Ιάσονας Παπασπύρου αγωνίστηκε στην κατηγορία «κάτω των 16» (U16) με συμπαίκτη τον Μιχάλη Σούμπλη από τον όμιλο της Καλαμάτας. Ο Λουκάς Κόκοτος συμμετείχε στην κατηγορία «κάτω των 21» με συμπαίκτη τον Παύλο Μιχελή από όμιλο της Αθήνας.

Οι Παπασπύρου-Σούμπλης στον προκριματικό των 56 ζευγών κατετάγησαν 3οι και στον τελικό των 26 ζευγών κατετάγησαν στην 4η θέση. Πρόκειται για την υψηλότερη θέση που κατέκτησε ποτέ ζεύγος Ελλήνων αθλητών σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι Κόκοτος-Μιχελής δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της κατηγορίας τους και αποκόμισαν εμπειρίες στο Β΄τελικό με ζεύγη όλων των κατηγοριών.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 469 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.