Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:36 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 18:33

Combo στο Άμστερνταμ, διπλασιασμός στο Μπριζ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτά που κλέβουν και την παράσταση και στο κουπόνι της Τετάρτης. Εμείς πάμε με combo στο Άμστερνταμ και με τον διπλασιασμό στα γκολ στο Μπριζ.

Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ

Έδειξε υπεροψία ο Άγιαξ στο παιχνίδι της Λευκωσίας. Το 0-0 βέβαια του δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης, η αλήθεια ωστόσο είναι πως πέραν μισής ώρας δεν ήταν καλός. Στο αποψινό πάει ξεκούραστος, καθώς είχε ρεπό και πήρε ανάσες. Στον αντίποδα, ο ΑΠΟΕΛ έκανε υπερπροσπάθεια για να πάρει το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. Η ισοπαλία είναι πέρα για πέρα δίκαια, ενώ θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, αφού είχε δοκάρι και δύο σημαντικές ευκαιρίες. Στα εγχώρια δεν έχει αγωνιστεί ακόμα. Οι Κύπριοι περιμένουμε και απόψε να κάνουν κατάθεση ψυχής. Ωστόσο, δεδομένα από τα πόδια των Ολλανδών θα καθοριστεί το ματς. Πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με το under 3,5, καθώς η απουσία του Φαν ντε Μπέικ περιμένουμε να επηρεάσει δημιουργικά τον «Αίαντα».

Κλαμπ Μπριζ – Λίντσερ

Τα χρειάστηκε και με το παραπάνω στην Αυστρία. Ήταν ωστόσο κυνική η Κλαμπ Μπριζ και επιβλήθηκε με σκορ 1-0, αποκτώντας προβάδισμα για την πρόκριση. Η είσοδος στους ομίλους είναι το μεγάλο φετινό της στοίχημα και ενώ οικονομικά έχει κάνει μεγάλη υπέρβαση φέτος. Υποχρεώσεις δεν είχε για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο. Από την άλλη, η Λίντσερ έχει ήδη ξεπεράσει τον εαυτό της για να φτάσει ως εδώ. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως απέδειξε πως μπορεί να πάει και παρακάτω. Στο πρώτο ματς ήταν άτυχη. Είχε δοκάρι και τρία χαμένα τετ-α-τετ, αλλά η ήττα την αναγκάζει να ανοιχτεί στο Μπριζ και να ψάξει το γκολ. Έρχεται από το 2-1 επί της Ραπίντ στη Βιέννη και θεωρούμε πως ίδιο ματς θα κάνει και σήμερα. Θα βγει, θα ψάξει το γκολ και το over 2,5 πάνω από τον διπλασιασμό έχει αξία.

Μάθε όλα τα μυστικά της bwin στο Foxbet.gr

Διαβάστηκε 403 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.