Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:29 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 21:22

Μήνυμα του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την ανακοίνωση σήματα των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαος Καραπάνος σε μήνυμά του αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις να έχουν μια καλή πορεία στη ζωή τους, είτε αυτή θα είναι ακαδημαϊκή, είτε οποιαδήποτε άλλη που θα εκφράζει την προσωπικότητα και την δεξιότητά τους. Η επιβράβευση των κόπων, των θυσιών και της εργατικότητας μέσω της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι ένα σημαντικό «βήμα» στον μακρύ και πολλές φορές επίπονο δρόμο της εξέλιξής τους. Ωστόσο, για τα παιδιά που δεν το κατάφεραν, ασφαλώς δεν κρίθηκε ούτε η ζωή αλλά ούτε και η επιτυχία τους σε αυτή. Το μέλλον και οι προκλήσεις είναι μπροστά.

Καλή συνέχεια με δύναμη και υγεία για όλους».

Διαβάστηκε 534 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.