Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:04 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 13:44

Μήνυμα Θωμά Κουτσουπιά (πρόεδρος Ενωσης Αγρινίου) για τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ένα μήνα περίπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση απονομής των χρηματικών επάθλων που έχει θεσμοθετήσει ο Συνεταιρισμός.

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Θωμάς Κουτσουπιάς, αφού συνεχάρη όλους όσοι διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, δήλωσε τα εξής:

«Ανοίγει σήμερα ένα νέο, πολύ αισιόδοξο και ελπιδοφόρο κεφάλαιο για τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας, που κατάφεραν να εισαχθούν στις Σχολές που είχαν επιλέξει.

Στην Ένωση Αγρινίου πιστεύουμε στη νέα γενιά και, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Συνεταιρισμού, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ικανές να της επιτρέψουν να εργαστεί και να δημιουργήσει, συμβάλλοντας, με τη σειρά της, στην πρόοδο του τόπου.

Θέλουμε να είμαστε αρωγοί στη δική της προσπάθεια και για αυτό έχουμε θεσμοθετήσει τα χρηματικά έπαθλα των 1.500 ευρώ για 6 αριστεύσαντες Αιτωλοακαρνάνες, σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν τεθεί. Ήδη έχουμε ζητήσει από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση τα ονόματα των 6 (3 με την υψηλότερη βαθμολογία που θα φοιτήσουν σε Σχολές με αγροκτηνοτροφικό αντικείμενο και 3 ανεξαρτήτου Σχολής, αλλά να διαμένουν σε περιοχή με πληθυσμό κάτω των 10.000 κατοίκων και να φοιτούσαν σε λύκειο αυτών των περιοχών), οι οποίοι και θα ενημερωθούν τις επόμενες μέρες για την παραλαβή του χρηματικού τους βραβείου, σε λιτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια».

Διαβάστηκε 487 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.