Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:48 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 12:23

Οι εθελοντές στήριξαν με κάθε τρόπο το Φεστιβάλ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενθουσιασμένοι δήλωσαν πολλοί χορευτές από τα γκρουπ που βρέθηκαν στο Αγρίνιο τις τελευταίες ημέρες, παρόλο που ο καύσωνας ήταν στο φόρτε του!

Από τα μήκη και τα πλάτη της γης χορευτές και μουσικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατέπληξαν τα πλήθη με τις χορευτικές και μουσικές τους ικανότητες. Διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμοί έγιναν ένα, ενώ οι σέλφι με τον κόσμο έδιναν και έπαιρναν. Είτε το πιστεύουμε είτε όχι τους άρεσε τόσο πολύ η πόλη του Αγρινίου όσο και τα χωριά μας που κάποιοι ζήτησαν να ξανάρθουν. Πίσω όμως από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση υπήρχαν και κάποιοι άνθρωποι που κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, στήριξαν αθόρυβα το Φεστιβάλ. Δεν είναι άλλοι από του εθελοντές της Ακτίνας Εθελοντισμού του δήμου Αγρινίου, που έσπευσαν όπως κάνουν κάθε χρόνο να στηρίξουν το Φεστιβάλ με κάθε τρόπο! Τα γκρουπ έμειναν πολύ ευχαριστημένα από την στήριξη που είχαν από τους εθελοντές 24 ώρες το 24ωρο. Μετά τη λήξη του Φεστιβάλ, οι αντιπροσωπείες που βρέθηκαν στην πόλη ευχαρίστησαν με κάθε τρόπο τους εθελοντές γεμίζοντάς τους δώρα από τις χώρες τους και αποχωρώντας γεμάτοι με ευχάριστες εμπειρίες και αναμνήσεις.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 438 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.