Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:56 μμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 12:17

Σε αναμονή απόφασης του ΣτΕ το Άκτιο-Αμβρακία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το ypodomes.com, το Υπουργείο Υποδομών έδωσε το πράσινο φως για τη συνέχεια του διαγωνισμού της εργολαβίας-σκούπας στο Άκτιο-Αβρακία. Αυτό, αναφορικά με τη βούληση του Υπουργείου να προχωρήσει η διαγωνιστική διαδικασία, καθώς το Άκτιο-Αμβρακία ήταν ένας από τους διαγωνισμούς που είχε λεχθεί ότι επανεξετάζονται.

Αναφορικά με το που βρισκόμαστε στο διαγωνισμό, όπως μαθαίνει το ypodomes, από ασφαλείς πηγές, είμαστε σε μία φάση «αναμονής». Η αναμονή αυτή έχει  να κάνει με την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ, από την εκδίκαση της προσφυγής που είχε κάνει η Ιταλική εταιρεία GD Infrastrutture. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως τελικά έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης, στις 13 Ιουνίου 2019.

Με απόφαση του προηγούμενου Υπουργού, λίγες μέρες πριν την εκδίκαση, είχε ανακληθεί η ανακήρυξη ως αναδόχου της Κ/Ξ ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ.

Η απόφαση ουσιαστικά είναι εκείνη που θα κρίνει και τη συνέχεια της διαδικασίας, μιας και αναφέρεται στο πολύκροτο ζήτημα του καρτέλ.

ypodomes.gr

Διαβάστηκε 482 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.