Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:28 πμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 12:04

Μεγάλη η προσέλευση στην εκδήλωση στο Παναιτώλιο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών (βίντεο-φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Αυγούστου, το βράδυ, στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, χορευτική εκδήλωση στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου από τις 23 μέχρι τις 25 Αυγούστου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Χορευτικός και Λαογραφικός Σύλλογος «Αιτωλός» όπου πρώτος παρουσίασε ελληνικούς χορούς και στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν χορευτικά τμήματα από την Νότιο Κορέα και την Ρουμανία.

Τον Δήμο Αγρινίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Φαρμάκης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παναιτωλίου Λουκάς Ντζούρβας.

Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών στα τμήματα της Νότιας Κορέας και της Ρουμανίας και προσφορά μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα και γλυκά της περιοχής. Στην παρουσίαση της εκδήλωσης σημαντική ήταν και η βοήθεια του καθηγητή ξένων γλωσσών Λευτέρη Λύρου. Στο τέλος όλοι οι χορευτές ενώθηκαν, χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί, δείχνοντας πως η μουσική και η παράδοση ενώνουν τους λαούς.

panaitolionews.gr

 
Διαβάστηκε 550 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 12:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Πολυμέσα