Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:18 μμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 17:46

Αγρίνιο: Δευτέρα 26 Αυγούστου στην κυκλοφορία η οδός Γρίβα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εντατικά εργάζονται τα συνεργεία  ώστε την Δευτέρα 26 Αυγούστου να δοθεί στην κυκλοφορία η οδός Γρίβα,  στο τμήμα  μεταξύ των οδών Μπαϊμπά και Σταϊκου.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ασφαλτοστρώσεις  στο συγκεκριμένο σημείο. Τα έργα  εντάσσονται στην  «Ανακατασκευή και Διαμόρφωση της οδού  Γρίβα» συνολικού προϋπολογισμού  921.000,00 €.

Με το συγκεκριμένο έργο ουσιαστικά  έγινε  ανακατασκευή  του  δρόμου σε όλα τα επίπεδα και ειδικότερα στις υποδομές δικτύων ύδρευσης - αποχέτευσης, στον ηλεκτροφωτισμό (πλήρη δίκτυα και οδοφωτισμός), οδοστρωσία, ασφαλτόστρωση, πεζοδρόμια (κράσπεδα, ρείθρα, πλακόστρωση πεζοδρομίων κλπ.).

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε τα έργα και δήλωσε σχετικά: «Ένα μεγάλο έργο στην καρδιά της πόλης σταδιακά οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στο κέντρο της πόλης με ουσιαστικά έργα στις υποδομές αλλά και αισθητική αναβάθμιση ενός μεγάλου τμήματος. Οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Γρίβα είναι κομμάτι  ενός ολοκληρωμένου  σχεδιασμού που περιλαμβάνει ένα  σύνολο παρεμβάσεων εντός του αστικού ιστού ως προαπαιτούμενων έργων για τις πεζοδρομήσεις στο κέντρο του Αγρινίου». 

Διαβάστηκε 709 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.