Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:07 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 14:23

Ο Λιάβας, ο Παναιτωλικός και η Ραπίντ Βιέννης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το focus της Ραπίντ Βιέννης στον 18χρονο αμυντικό της ομάδας του Αγρινίου. Η Αυστριακή ομάδα είναι μία από εκείνες που ανά χρονικά διαστήματα φροντίζουν να στέλνουν δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του scouting report.

Ένας απ΄τους Έλληνες παίκτες που ξεχώρισε το τμήμα σκάουτινγκ της αυστριακής ομάδας, είναι ο Γιώργος Λιάβας.

Ο 18χρονος αμυντικός προέρχεται από την πρώτη του σεζόν στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού, έχοντας συνολικά 22 συμμετοχές (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) την περασμένη χρονιά με την ομάδα του Αγρινίου.

Οι επιδόσεις του «γυάλισαν» στο τμήμα σκάουτινγκ της Ραπίντ, με αποτέλεσμα οι Αυστριακοί να μπουν στη διαδικασία να διερευνήσουν την προοπτική απόκτησης των δικαιωμάτων του απ΄τον Παναιτωλικό την τρέχουσα μεταγραφική περίοδου.

Ωστόσο στις πρώτες κρούσεις που έκαναν διαπίστωσαν πως το έδαφος δεν είναι πρόσφορο για την μετακόμιση του Λιάβα στη Βιέννη το φετινό καλοκαίρι. Αυτό πάντως δεν τους έκανε να κάνουν delete τον Έλληνα ποδοσφαιριστή απ΄την ατζέντα τους.

Εις το επανιδείν.

Κώστας Πλιάτσικας

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστηκε 565 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.