Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:03 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 09:03

Η νέα σεζόν επιβάλλει... betmasters!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σέντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Καλή περίοδος το καλοκαίρι, με πολλές μεταγραφές και αρκετές ειδήσεις εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά η πραγματική δράση είναι στο χορτάρι εκεί που πλέον εκτυλίσσεται σε φουλ ρυθμούς το ποδόσφαιρο στα καλύτερά του.

Μαζί με την αγωνιστική δράση, όμως, υπάρχει και αυξημένο το στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες, άρα και οι ευκαιρίες του κουπονιού, μπορούν να παρουσιαστούν από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Ωστόσο, για να μην πιάνεσαι ποτέ σε αιφνιδιασμό, η λύση είναι η μελέτη και συγκεκριμένα η σωστή μελέτη που μπορεί να σου προσφέρει το betmasters.gr, με κορυφαίες αναλύσεις και προβλέψεις.

Ο σημαντικότεροι αγώνες ποδοσφαίρου παίζουν δυνατά στο betmasters.gr. Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σέριε Α, Μπουντεσλίγκα και φυσικά από αυτό το Σαββατοκύριακο μπαίνει πολύ δυναμικά και το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League, που από τη φετινή σεζόν, αλλάζει μορφή και στυλ με στόχο να γίνει πιο ελκυστικό, πιο ανταγωνιστικό και με περισσότερους εμπορικούς αγώνες, που αυτοί είναι που φέρνουν όλο και μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό.

Αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα αρχίζει και οι επτά αναμετρήσεις είναι:

Σάββατο 24 Αυγούστου

Λαμία-Παναθηναϊκός
Άρης-ΟΦΗ
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 25 Αυγούστου

Ατρόμητος-ΑΕΛ
Πανιώνιος-ΝΠΣ Βόλος
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
ΑΕΚ-Ξάνθη

Και η δράση δεν βρίσκεται μόνο στην Ελλάδα, αφού και στην Ευρώπη γίνεται ένας ποδοσφαιρικός χαμός. Τα κορυφαία προγνωστικά του ποδοσφαίρου στο betmasters!

Διαβάστηκε 500 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.