Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:46 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 17:24

Metal Union: Οι Primordial στο Αγρίνιο (19/9/2019 20:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των μελών της λέσχης Metal Union οι Ιρλανδοί Primordial επισκέπτονται την πόλη μας για μια εμφάνιση που θα μείνει στα χρονικά της λέσχης και της πόλης του Αγρινίου.

Με μια πλούσια δισκογραφία στις πλάτες τους και με 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο του heavy metal, θα αποδώσουν με τον λυρικό τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν κομμάτια από την καριέρα τους και από το τελευταίο τους πόνημα Exile among the ruins. Τα εισιτήρια θα είναι περιορισμένα, και προβλέπεται μια βραδιά με δυνατό παλμό και συναισθηματική φόρτιση. Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε ένα από τα πιο αξιόλογα metal groups στο γνωστό χώρο μας.

Μαζί τους οι Αγρινιώτες Hypnotic Nausea οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβαίνουν σε stages σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας.

Με εμμονή στον αναλογικό ήχο και έχοντας ως καλλιτεχνικό αυτοσκοπό τη δημιουργία επιβλητικών ηχοτοπίων και συναισθηματικά φορτισμένης ατμόσφαιρας, κυκλοφορούν το 2015 το ντεμπούτο concept album τους ΄΄Hypnosis΄΄, παρουσιάζοντας ένα κράμα ηλεκτρικής riffολογίας και ηλεκτρονικών στοιχείων κάτω από ένα σαουντρακικό πρίσμα. Στις αρχές του 2019 κυκλοφορούν μέσω της Ikaros Records το δεύτερο concept album τους ΄΄The Death of All Religions΄΄, εστιάζοντας στους τρόπους που λειτουργεί η οργανωμένη θρησκεία στα πλαίσια μιας κοινωνίας που δεν έχει αναπτύξει τις κατάλληλες άμυνες ώστε να αποφύγει την πνευματική υποδούλωση.

Έχουν μοιραστεί το stage με μπάντες όπως οι Crippled Black Phoenix, Duel, Yawning Man, Sasquatch, Planet of Zeus, Poem, 1000Mods, Mother of Millions, Void Droid, Tuber, Need, SiXForNinE, Gus G, 3Fold Pain, Godsleep κ.α.

Το live θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της λέσχης:

Metal Union club (Ex-Club Dewars)
Εθνικής Αντιστάσεως 62 – Αγρίνιο
Πόρτες : 20:30
Έναρξη : 21:00
Προπώληση εισιτηρίων : 18 €
Τιμή εισιτηρίων στην πόρτα : 20 €

Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου. Οι ώρες διάθεσης θα είναι από 8:00 το πρωί έως και στις 12:00 το βράδυ από το fuego es.co.bar στην Πλατεία Σουλίου στο Αγρίνιο.

Περισσότερα για το event στο facebook, εδώ.

Διαβάστηκε 714 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.