Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:44 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 13:28

Αγρίνιο: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντιπροσωπείες των αποστολών που μετέχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών υποδέχθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου στο Δημαρχείο Αγρινίου.

Χορευτές και χορεύτριες από Ρουμανία, Ιταλία, Βουλγαρία, Σλοβακία, Ισπανία, Πολωνία, Ινδονησία, Κορέα και Κένυα εμφανίστηκαν με τις παραδοσιακές φορεσιές τους  και ευχαρίστησαν για τη ζεστή φιλοξενία.

Ο Γιώργος  Παπαναστασίου  ευχήθηκε στους χορευτές ευχάριστη διαμονή στην πόλη και καλή επιτυχία στις παραστάσεις τους: «Σας ευχαριστούμε που ταξιδέψατε μέχρι το Αγρίνιο για να μας μυήσετε στην πλούσια παράδοσή σας. Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό πολιτισμών και παραδόσεων  αγκάλιασε την πόλη και μας παρασύρει  στους ρυθμούς του. Μας έχετε  ήδη εντυπωσιάσει με τον ενθουσιασμό και το πάθος σας. Σας υποδέχομαι με μεγάλη χαρά και εύχομαι να απολαύσετε τις ομορφιές του τόπου μας και να χαρείτε την φιλοξενία μας».

Νωρίτερα, τα συγκροτήματα από την Κορέα, Ινδονησία  και Ρουμανία  έδωσαν χορευτική παράσταση στο Γηροκομείο Αγρινίου παρουσιάζοντας τμήμα από το πρόγραμμά τους.   .

Στις 8.00 μ.μ  θα ξεκινήσει η παρέλαση των  χορευτικών συγκροτημάτων  από το Πάρκο και θα καταλήξει στην πλατεία Δημοκρατίας για την επίσημη Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ παρουσιάζει η Έβελυν Τριανταφύλλου, Διδάκτωρ Πολιτιστικού Τουρισμού.

Διαβάστηκε 434 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.