Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  4:37 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 17:31

Δεν θα δείξει αγώνες η ΕΡΤ!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport η ΕΡΤ ενημέρωσε τη Λίγκα ότι δεν πρόκειται να μεταδώσει τους αγώνες της πρεμιέρας Λαμία-Παναθηναϊκός, Άρης-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Λάρισα! Προφανώς ως μέσο πίεσης προς τις ομάδες να δεχτούν μείωση στα ισχύοντα συμβόλαια. Το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για μείωση 12%. Θυμίζουμε ότι η πρώτη διαρροή προθέσεων από κυβέρνηση και κρατική τηλεόραση ήταν μείωση 45%, μετά έπεσε στο 30% και πλέον έφτασε στο 12%.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου της Λίγκας με τον υφυπουργό αθλητισμού, οπότε θα προκύψουν δεδομένα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη ένα παιχνίδι τακτικής, το οποίο πρέπει να ολοκληρωθεί πριν τα… κανονικά παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν όσα υποστηρίζει (και καυτηριάζει) στη χθεσινή του ανακοίνωση ο Παναιτωλικός. Κρατάμε μια φράση: Κανένα πρωτάθλημα που διοργανώνεται σε ένα τόσο σαθρό και άρρωστο περιβάλλον, δεν είναι βιώσιμο!

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 509 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.