Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:29 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 14:15

Αγροτικό τιμολόγιο: συνεχίζεται η εκκαθάριση-μέχρι 30/9 οι αιτήσεις στη ΔΕΗ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάτι περισσότερο από έναν μήνα έχουν στη διάθεσή τους οι παραγωγοί, προκειμένου να υποβάλλουν στη ΔΕΗ τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το αγροτικό τιμολόγιο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Επιχείρηση βρίσκεται σε διαρκή διαδικασία εκκαθάρισης, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι μεταξύ των χιλιάδων δικαιούχων, βρίσκονται πάρα πολλοί που δεν θα έπρεπε απολαμβάνουν της σχετικής ελάφρυνσης, καθώς καταχρηστικά εμφανίζονται ως δικαιούχοι, χωρίς, στην πραγματικότητα να  χρησιμοποιούν το νερό για αρδευτικούς σκοπούς, ενδεχομένως και χωρίς να ασκούν καν αγροτική δραστηριότητα.

Το φαινόμενο, που σύμφωνα με τη ΔΕΗ έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην πραγματικότητα στρέφεται εναντίων των αγροτών που παράγουν και που δικαιούνται το μειωμένο αγροτικό τιμολόγιο.

Διαβάστηκε 579 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία