Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:52 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 13:12

Γιουρόπα με «πιστολία» στο 3.15!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Γιουρόπα Λιγκ παίρνει τη... σκυτάλη την Πέμπτη και τα παιχνίδια για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης «γεμίζουν» το κουπόνι. Εμείς κρατάμε μια επιλογή ρίσκου και μία ακόμα στα γκολ.

Τορίνο – Γουλβς

Τώρα ουσιαστικά αρχίζουν τα δύσκολα για την Τορίνο. Πέρασε εύκολα τα εμπόδια τωμν Ντέμπρετσεν, Σαχτιόρ και ο πήχης τώρα ανεβαίνει. Η είσοδος στους ομίλους ασφαλώς και είναι ο μεγάλος στόχος για τη «γκρανάτα» και ενώ την Κυριακή ξεκινάει τις υποχρεώσεις της και για το πρωτάθλημα με ματς κόντρα στη Σασουόλο. Από την άλλη, η Γουλβς έφτασε ως εδώ με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς. Τελευταίο εμπόδιο ήταν εκείνο της Πιούνικ. Με το μυαλό στο αποψινό ματς, οι «λύκοι» είχαν παθητικό ρόλο στο πρόσφατο εντός με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα. Κατάφεραν ωστόσο να την κρατήσουν στο 1-1. Το θετικό για τους Άγγλους είναι πως έχουν περισσότερα ματς στα πόδια τους. Βέβαια, εντός η Τορίνο είναι πάρα πολύ υπολογίσιμη. Πάμε να ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

PSV Αϊντχόφεν – Απόλλων Λεμεσού

Δεν βγάζει μάτια στο ξεκίνημα της σεζόν η Αϊντχόφεν. Έρχεται από το «σβηστό» 2-0 επί της Χέρακλες στο πρωτάθλημα και ενώ στον προηγούμενο γύρο τα χρειάστηκε κόντρα στη Χάουγκενσουντ. Προκρίθηκε χάρη στο 1-0 της Νορβηγίας και ενώ στην έδρα της είχε κακή εικόνα και έμεινε στο 0-0. Σε κάθε περίπτωση, έχει συμπληρώσει πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα. Την ίδια ώρα, ο Απόλλωνας πήγε να τα χαλάσει όλα κόντρα στην Αούστρια, τα κατάφερε όμως. Πήρε το 2-1 στη Βιέννη, ωστόσο στην Κύπρο έμεινε πίσω στο σκορ. Εν τέλει έκανε την ανατροπή και με το 3-1 πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Απόψε θα έχει στο πλευρό του περίπου 300 οπαδούς του και ενώ η πρεμιέρα του για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε για να προετοιμαστεί για το αποψινό. Οι Κύπριοι δεν είναι τόσο αουτσάιντερ όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Ειδικά κόντρα σε μια Αϊντχόφεν που δεν πείθει. Πάμε λοιπόν με το αμφίσκορο.

Στο Foxbet.gr θα βρεις όλες τις προσφορες στοιχηματικες εταιριων

Διαβάστηκε 345 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.