Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:29 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 12:29

To Lake Party άνοιξε τις πόρτες του για 9η χρονιά φέτος στην λίμνη Τριχωνίδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Lake Party έφτασε !!!

Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Αυγούστου ντυθείτε δροσερά, γεμίστε ενέργεια και ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Lake Party ανοίγει τις πόρτες του από τις 12:00 μ.μ το μεσημέρι με μια σειρά από lake sports, lake volley, canoe kayak και συνεχίζει με δυνατή μουσική με τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Πέμπτη 22 Αυγούστου

ΠΥΞ ΛΑΞ. Ένα όνομα, μια ιστορία και μια γιορτή που ακόμη συνεχίζεται! Όταν ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, έστησαν την πρώτη τους μπάντα, έγιναν ένα από τα ιστορικότερα και πλέον επιδραστικά συγκροτήματα της χώρας. Με κομμάτια - σταθμούς από όλη την τριαντάχρονη πορεία τους, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, αλλά και με νέο υλικό, έρχονται «με γροθιές και κλοτσιές» δίνοντας ραντεβού με τους φίλους τους για να γράψουν παρέα την ιστορία και πάλι από την αρχή «Κόντρα Στου Χρόνου Τη Σκουριά»!

Παντελής Κυραμαργιός μαζί του η Αθηνά Κοντοδήμα. «Στον πυρήνα κάθε τι ζωντανού υπάρχει μουσική». Αυτή είναι η φιλοσοφία που διέπει την πορεία του Παντελή Κυραμαργιού και με αυτή τη διάθεση θα συναντηθεί κι αυτή τη φορά με το κοινό. Μαζί τους στη σκηνή οι δεξιοτέχνες μουσικοί: Άκης Γαβαλάς, Ιούλιος Κουτσογεωργίου, Γιάννης Ταυλάς, Βασίλης Ραψανιώτης, Νικόλας Μαύρος, Θανάσης Μάντζαρης.

Παρασκευή 23 Αυγούστου

Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, λαμπερή πάντα, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία καταφέρνει κάθε φορά που βρίσκεται στην σκηνή να κερδίζει το κοινό και να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα εκρηκτικό show. Τραγούδια από τις τελευταίες της δισκογραφικές δουλειές, διαχρονικές μπαλάντες, όπως το «Υπάρχει Λόγος», ανατρεπτικές διασκευές, super ανεβαστικές επιτυχίες όπως τα «Mambo» και «Fiesta», σε συνδυασμό με εντυπωσιακά χορευτικά είναι τα βασικά συστατικά της παράστασης, που όλα μαζί δημιουργούν την πιο φρέσκια, δροσερή και απόλυτη μουσική επιλογή διασκέδασης του φετινού καλοκαιριού.

Ο Αναστάσιος Ράμμος συνθέτει μουσική, γράφει στίχους, και εκφράζει την ψυχή του μέσα από τα τραγούδια του. Με την αυθεντική σκηνική του παρουσία, την πηγαία τρέλα και τη θετική του ενέργεια έρχεται να μας ξεσηκώσει.

Η Dj Spery έρχεται να σας μεταδώσει τη Βαλκανική μουσική. Ήχοι από πνευστά, ξέφρενοι ρυθμοί, τσιγγάνικες μελωδίες.

Steve #Onemanshow Διεθνώς αναγνωρισμένος MC, DJ. Αποτελεί μέρος της dj ομάδας Ace2Ace και resident performer των πιο επιτυχημένων event στην Ελλάδα με το όνομα "Show Me Love", ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας!

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δε θα λείπει ο resident dj του Lake Party Nick Katsigiannis.

Το πιο δυνατό πάρτι του καλοκαιριού επιστρέφει στο καταπράσινο φυσικό τοπίο της λίμνης Τριχωνίδας, αποτελώντας έναν μαγικό προορισμό για τους νέους και όχι μόνο! Πού αλλού; Στο Κτήμα Πιθάρι... στη λίμνη Τριχωνίδα!

The place to be!

Εισιτήρια

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται!!!

  • Από Πέμπτη 1 Αυγούστου τα εισιτήρια/ ημέρα βρίσκονται στην τιμή των 12€, ενώ στην είσοδο στην τιμή των 14€
  • Τα διήμερα εισιτήρια βρίσκονται στην τιμή των 16€

Σημεία διανομής εισιτηρίων

  • Κτήμα Πιθάρι Λίμνη Τριχωνίδα
  • Εστιατόριο Πιθάρι, Γιαννούζι
  • Γερμανός, Αναστασιάδη 3 και Βότση 6, Αγρίνιο
  • Γερμανός, Πλατεία Μπότσαρη, Μεσολόγγι
  • Online Ticketing

Δρομολόγια
Θα υπάρχουν δρομολόγια από και προς το Lake Party που τα προτείνουμε πάντα για τη δική σας ασφάλεια. https://lakeparty.gr/dromologia-leoforeion/

Για περισσότερες πληροφορίες

Official site: https://lakeparty.gr/  | email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Links:
https://www.facebook.com/events/651289018721702/  
https://www.facebook.com/lakepartytrichonida/  
https://www.facebook.com/KtimaPithari/ 
https://www.facebook.com/pithariagrinio/

 

Διαβάστηκε 1429 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 13:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.