Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:23 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 10:58

Διπλασιασμοί με τα γκολ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Βραζιλία!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνέχεια με πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και την Τετάρτη. Μονοπωλούν και σήμερα το ενδιαφέρον στο κουπόνι και εμείς θα τα συνδυάσουμε με τη Βραζιλία για να κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ.

Γιουνγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας

Την ώρα που εντός Ελβετίας πετάει φωτιές, η Γιουνγκ Μπόις βρίσκεται πολύ κοντά στην εκπλήρωση του βασικού φετινού της στόχου. Την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Έρχεται από το εκτός έδρας 3-2 επί της Σεν Γκάλεν, αποτέλεσμα που τη διατήρησε αήττητη εντός των τειχών μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Για το Κύπελλο, επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Ετουάλ Καρούζ και προκρίθηκε στους «32». Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας έδειξε από τι... μέταλλο είναι φτιαγμένος. Μετά το εντός έδρας 1-1 με την Κοπεγχάγη, ήταν ιδιαίτερα σκληροτράχηλη στη Δανία και με το ίδιο σκορ προκρίθηκε. Με ροτέισον, στο πρωτάθλημα το Σάββατο επικράτησε δύσκολα με σκορ 3-2 της Σουμπότιτσα. Και οι δύο ομάδες απόψε έχουν να αντιμετωπίσουν τις απουσίες τους, πάντως το αμφίσκορο είναι λογικό.

Ατλέτικο Παραναένσε – Σάο Πάολο

Εξ' αναβολής η σημερινή αναμέτρηση, αφού η Ατλέτικο Παραναένσε στις 7 Αυγούστου που αρχικά είχε οριστεί, είχε υποχρεώσεις στον τελικό Σουνταμερικάνα-Ιαπωνική Λίγκα 2018. Μεσολάβησε ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τη Γκρέμιο, όπου ηττήθηκε με σκορ 2-0, ενώ στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Ατλέτικο Μινέιρο εντός έδρας. Από την άλλη, η Σάο Πάολο κάνει τροχιά πρωταθλητισμού και τρέχει σερί τεσσάρων νικών. Τελευταίο της θύμα η Σεαρά, της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 1-0 εντός έδρας. Πάντως στην έδρα της Παρανανένσε έχει κακή παράδοση και μετράει μόλις τρία διπλά σε 31 επισκέψεις. Οι φιλοξενούμενοι απόψε θα στερηθούν τον Πάτο, ενώ η λογική λέει πως το ματς θα πάει στα «2-3 γκολ». Στον διπλασιασμό βρίσκουμε τη συγκεκριμένη επιλογή και θα την βάλουμε στο κουπόνι μας.

Μάθε τα πάντα για την bwin στο Foxbet.gr

Διαβάστηκε 355 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.