Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 21:13

Ευχαριστίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ        

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έκαναν την τιμή να παραβρεθούν στην κεντρική ετήσια εκδήλωσή μας , τη Δημοτική Βραδιά, το Σάββατο 17/08/2019. Αυτή η αθρόα προσέλευση μαζί με την θετική ενέργεια όλων, το κέφι και την χαρά συνέβαλε ώστε η εκδήλωση μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ένα γενικόλογο ευχαριστώ όμως δεν θα ήταν ποτέ αρκετό

Ειδικότερα ευχαριστούμε :

  • Τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου κ. Γρίβα Ευθύμιο, τον Δημοτικό Σύμβουλο της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων κ. Σοφρώνη Κωνσταντίνο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ Αμπελίων κ. Γερνά Κωνσταντίνο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ Κυπαρίσσου κ. Καψιόχα Γεώργιο, τους Προέδρους της Τ.Κ Ποταμούλας κ. Ανδρώνη Δημήτριο και κ. Τσούνη Ηλία, τον Πρόεδρο της Τ.Κ Σαργιάδας κ. Κροκίδα Δημήτριο, την Πρόεδρο του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου Κυπαρίσσου κ. Σωτηροπούλου Χριστίνα, τον Πρόεδρο του Χορευτικού Συλλόγου Φίλων της Παράδοσης ΄΄ ΟΙ ΡΙΖΕΣ΄΄ κ. Καμμένο Σπυρίδων , τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Χούνης κ. Νταλαπέρα Γεώργιο.
  • Όλους τους χορηγούς μας που σε εποχές που η οικονομική στενότητα χαρακτηρίζει την αγορά , έκαναν υπέρβαση βοηθώντας οικονομικά σε πολύ μεγάλο βαθμό το Σύλλογο μας.
  • Τον Δήμο Αγρινίου για την δωρεάν χορήγηση των τραπεζοκαθισμάτων
  • Τους καλλιτέχνες που απάρτιζαν την ορχήστρα μας και ειδικότερα τον κλαρινίστα μας Κατσαμάκη Μιχάλη και τους τραγουδοποιούς Μουρτζιάπη Γεωργία και Αποστόλου Δημήτριο για την γεμάτη κέφι και χορό βραδιά που μας χάρισαν μέχρι πρωίας .
  • Τις γυναίκες του χωριού που για ακόμη μια χρονιά μας έφτιαξαν εύγεστα τοπικά εδέσματα.

Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως θα μου επιτρέψετε να το δώσω σε όλους τους εθελοντές ( μεγάλους και μικρούς) που απέδειξαν για άλλη μία χρονιά ότι η αγάπη τους για το χωριό και το Σύλλογο μας και η κατάθεση ψυχής , μας κάνει να ξεπερνάμε τους ίδιους τους εαυτούς μας και τους στόχους που θέτουμε αρχικά. Η σύμπνοια, η ομαδικότητα, τα γέλια το άγχος όλων των ημερών της προετοιμασίας, έφεραν αποτέλεσμα πέρα από αυτό που και εμείς προσδοκούσαμε.

Υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό για να προβάλουμε το Χωριό και τον Σύλλογο μας.

Κλείνοντας και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για ακόμη μια φορά.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας

Βραχωρίτης Κωνσταντίνος

 

Διαβάστηκε 511 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.