Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 16:58

Χαρίλαος Τρικούπης: Έκλεισε και Σωκράτη Ναούμη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην απόκτηση του 22χρονου γκαρντ Σωκράτη Ναούμη προχώρησε πριν λίγη ώρα σύμφωνα με έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Aitosports.GR η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Πρόκειται για ένα νεαρό μεν αλλά έμπειρο αθλητή στην κατηγορία, μιας και ο Χαρίλαος Τρικούπης θα αποτελέσει τον 7ο σταθμό της καριέρας του.

Γεννήθηκε στις 4/8/1997 στο Αγρίνιο και έχει ύψος 1.82. Πρόκειται για έναν κλασικό σουτέρ με «φαρμακερό» περιφερειακό σουτ, ενώ είναι και εξαιρετικά αποτελεσματικός από τη γραμμή του τρίποντου.

Ο Σωκράτης τα πρώτα μπασκετικά του βήματα τα έκανε στην ομάδα ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος Αγρινίου, από εκεί μετά μεταγράφηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας και στη συνέχεια στον ΑΟ Αγρινίου για να αποκτηθεί από τον Απόλλων Πάτρας, όπου υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών το 2015. Την επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός στον Αρκαδικό και την περιοδο 2017 -2018 μεταγράφηκε στην ΑΕ Λάρισας.

Την περσινή χρονιά βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη στον πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας καθώς αγωνιστικέ στην ομάδα της Καβάλας σημειώνοντας σε 33 αγώνες 233 πόντους.

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 413 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.