Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:58 πμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 12:02

Παναιτωλικός: Φέρνει τον Βάγκνερ Γκονσάλβες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο 23χρονος ακραίος Βάγκνερ Γκονσάλβες συμφώνησε με τα «καναρίνια» και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να πέσουν οι υπογραφές.

Ως «σίγουρη» προέβαλε για τον Παναιτωλικό η περαιτέρω ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και ο «εκλεκτός» των «κυανοκίτρινων» είναι ο Βάγκνερ Γκονσάλβες. Πρόκειται για τον εν ενεργεία πρωταθλητή Γεωργίας με την Σαμπουρτάλο Τιφλίδας, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια εκεί και έχει συνολικά 51 εμφανίσεις και 17 γκολ στην πρώτη της κατηγορία.
Ο Βραζιλιάνος πήγε στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης προερχόμενος από την Μπρεστ σε ηλικία μόλις 19 ετών και καθιερώθηκε από τη χρονιά 2017/18 και μετά, όπου και έκανε εξαιρετικές σεζόν. Σε αυτό το διάστημα βρήκε στόχο 18 φορές και έδωσε 23 ασίστ και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του, στην περσινή πορεία της προς τον τίτλο. Ενδιάμεσα μάλιστα βρέθηκε για λίγους μήνες στη Σερκλ Μπριζ του Βελγίου.
Δεξιός εξτρέμ που όμως με ευκολία χρησιμοποιεί και το αριστερό πόδι, έχει γεννηθεί μεν στη Βραζιλία, αλλά διαθέτει γαλλικό διαβατήριο και παίζει ως κοινοτικός.
Από την Σαμπουρτάλο θα αποχωρήσει επειδή εκπνέει το συμβόλαιό του και θέλει να συνεχίσει αλλού στην Ευρώπη. Για αυτό και δεν έπαιξε στα πρόσφατα παιχνίδια της, ευρωπαϊκή και μη, παρότι ξεκίνησε βασικός τη χρονιά. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 23 Ιουλίου κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Κάπου εκεί στο «κάδρο» βρέθηκε ο Παναιτωλικός, μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συμφωνία και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για τις υπογραφές.
Γ.Ντυμένος-gazzetta.gr
 
Διαβάστηκε 466 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.