Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:18 πμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 21:25

Τις Κυριακές, με 10ωρη κάρτα και εκπτωτικό κουπόνι 3€ από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τις 5 Κυριακές του Αυγούστου έως και τη δεύτερη Κυριακή του Σεπτεμβρίου (8/9), ένα πιλοτικό πρόγραμμα θα εφαρμόζεται μέσω των θαλάμων διοδίων της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» για τους αγοραστές της 10ωρης κάρτας μετ’ επιστροφής «ΜΑΖΙ», στην κατεύθυνση από Ρίο προς Αντίρριο. 

Πρόκειται για τη φετινή εκδοχή ενός ευρύτερου προγράμματος που εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια με τίτλο «Πάρτε μια ανάσα στο Αντίρριο» μέσα από τον διάλογο και τη συνεργασία της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με τους επαγγελματικούς συλλόγους της περιοχής.

Στόχος του είναι η ανάδειξη της περιοχής του παλαιού Δήμου Αντιρρίου ως ενδιάμεσου σταθμού ανεφοδιασμού για τους χρήστες του νέου δικτύου αυτοκινητοδρόμων που ενώνεται από τη Γέφυρα, αλλά και θερινής αναψυχής για τους εκδρομείς από τη νότια πλευρά του στενού Ρίου – Αντιρρίου.

Για κάθε Κυριακή λοιπόν μέχρι και τις 8/9, η 10ωρη εκπτωτική κάρτα θα διατίθεται μαζί με ένα πολυτελές έντυπο (με χάρτη και σήμανση των καταστημάτων της περιοχής), το οποίο θα φέρει αποσπώμενο κουπόνι αξίας 3€.

Το κουπόνι αυτό εξασφαλίζει στον φέροντα ισόποση έκπτωση στα συμβεβλημένα καταστήματα του Αντιρρίου, που θα είναι αναγνωρίσιμα από ειδική αφίσα που θα βρίσκεται τοποθετημένη στην πρόσοψή τους.

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. επωμίζεται το κόστος της εξαργύρωσης των κουπονιών και καλύπτει την παραγωγή του έντυπου υλικού του πιλοτικού προγράμματος, που υπηρετεί τις ανάγκες επικοινωνίας, από κοινού με ειδικό βίντεο και παρεμφερές ποιοτικό ενημερωτικό υλικό για την ανάδειξη των θελγήτρων της μικρής πόλης, η οποία ωστόσο διαθέτει όνομα γνωστό ανά την επικράτεια και αποτελεί πύλη εισόδου προς τη Ναυπακτία και τη βορείως του Κορινθιακού Δυτική Ελλάδα.

Πρόκειται για συνέργεια της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδος και της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών & Εμπόρων Αντιρρίου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 490 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.