Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:15 πμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Αυγούστου 2019 19:41

Παναιτωλικός: Αισιόδοξα «μηνύματα» από την Τρίπολη (2-0) στο φιλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του πρωταθλήματος και το σημερινό φιλικό της Τρίπολης ήταν μία πρόβα τζενεράλε για Αστέρα και Παναιτωλικό. Τα «καναρίνια» επικράτησαν με 2-0, άφησαν υποσχέσεις και την ίδια στιγμή «ήχησαν»… καμπανάκια για τους Αρκάδες.

Ο Μπόρχα Φερνάντεθ παρέταξε τον Μιχαήλ κάτω από τα γκολπόστ, τους Βλάχο, Αντζουλά, Πασαλίδη, Ανχελ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπελόκ, Βαλιέντε στον άξονα, τον Καπίγια οργανωτή, τους Κώτσιρα, Μαρκ Φερνάντεθ στα άκρα (δεξιά, αριστερά αντίστοιχα) και τον Κρέσπι «φουναριστό».

Ο Λουίς Κάστρο ξεκίνησε με τον Κνετ στο τέρμα, τους Σανιά, Γιοβάνοβιτς,Μαλή, Λιάβα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Λουσέρο, Ντάλσιο στον άξονα, τους Ντίας, Ρομάν στα άκρα και τον Φυτόπουλο πίσω από τον Μπαϊροβιτς που βρίσκονταν στην κορυφή της επίθεσης.

Το πρώτο ημίχρονο «ανήκε» στους φιλοξενουμένους. Τα «καναρίνια» είχαν τον έλεγχο του ρυθμού και την κατοχή μπάλας, ενώ παρουσιάζονταν και πιο απειλητικά. Κυρίως από τη δεξιά τους πλευρά, με τον Σανιά, δημιουργούσαν ρήγματα και έφτασαν κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Ρομάν. Οι Αρκάδες παρουσιάστηκαν απειλητικοί μόνο με τον Βαλιέντε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και στην ανάπαυλα προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, με σκοπό να διαφοροποιήσουν την εικόνα τους.

Ως ένα βαθμό τα κατάφεραν καθώς παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι, αλλά την ίδια στιγμή οι «κυανοκίτρινοι» συνέχισαν να πατούν καλά, να κυριαρχούν και την ίδια στιγμή εκμεταλλεύονταν πλέον και τις ευκαιρίες τους. Οι Ντάλιο, Λιάβας ανέβασαν στροφές, οι Σανιά, Ρομάν, Λουσέρο ήταν πάρα πολύ καλοί και ο τελευταίος στο 57′ άνοιξε το σκορ, όταν και βρέθηκε αμαρκάριστος στα καρέ του Αστέρα. Λίγο αργότερα (63′) ο Μπαϊροβιτς με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων, ενώ οι γηπεδούχοι απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία να βρουν δίχτυα στο 65′ με τον Λουίς Φερνάντεθ, ενώ προς το φινάλε τις προσπάθειες των παικτών δυσκόλεψαν οι καιρικές συνθήκες, καθώς έπεσε χαλάζι!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μιχαήλ (46′ Παπαδόπουλος), Βλάχος, Ανχελ (46′ Κυριακόπουλος), Αντζουλάς (67′ Δουβίκας), Πασαλίδης (46′ Σουάρες), Μπελόκ (46′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Κώτσιρας, Καπίγια, Μαρκ Φερνάντεθ, Κρέσπι (46′ Μπαράλες).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Γιοβάνοβιτς (89′ Ταχάρ), Λιάβας, Μπαϊροβιτς (66′ Μοράρ), Ντάλτσιο, Ντίαζ, Λουσέρο (80′ Τσιγγάρας), Σανιά, Φυτόπουλος (60′ Μιμίτο), Ρομάν (76′ Ντουάρτε), Μαλής.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστηκε 453 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.