Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 11:09

Καλοκαιρινό bazaar από «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»! στο Θέρμο (Παρ 23 - Σαβ 24/8/2019)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το καλοκαίρι, προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το καλοκαιρινό bazaar που διοργανώνει :

23 και 24 Αυγούστου

Στη πλατεία του Θέρμο στο άγαλμα του ΠατροΚοσμά

και ώρες 19:00- 00:00

Όλα τα έσοδα θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις καλοκαιρινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που μεγαλώνει και στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!  

Στα bazaars μπορείτε να βρείτε: καλοκαιρινά είδη, μπάλες, χειροποίητες κατασκευές, είδη σπιτιού καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές κι άλλα πολλά!

Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα καλοκαιρινά bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ ή επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

Σας περιμένουμε για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με Χαμόγελο!

Πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας Αγρινίου, κα Νεκταρία Φελέκη: 2641095473

 

Διαβάστηκε 630 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.