Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:55 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 20:16

«Κάηκε» η Γουριώτισσα και φέτος στο μεγάλο γλέντι παραμονή Δεκαπενταύγουστου (φωτο-video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιδιαίτερα επιτυχημένο και φέτος το πανηγύρι-θεσμός στη Γουριώτισσα καθώς  περίπου 4000 άτομα έδωσαν το παρόν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους ως το πρωί στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Δημήτριος».

Η εξαιρετική ορχήστρα με τους Γιάννη Καψάλη και Γιώτα Γρίβα στο τραγούδι και στο κλαρίνο τον Μάκη Τσίκο έδωσαν το ρυθμό για ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι το πρωί.

Εθελοντές και μέλη του συλλόγου ασταμάτητα πρόσφεραν δωρεάν βλάχικο γαμήλιο γεύμα (βλάχικη μακαρονάδα στα καζάνια) τα οποία είχαν ετοιμαστεί λίγο νωρίτερα.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν τα φώτα έσβησαν και ο Γιάννης Καψάλης και η Γιώτα Γρίβα ανέβηκαν στο κέντρο της πίστας και γύρο τους άναψαν εκατοντάδες καπνογόνα που έβαλαν «φωτιά» στην πίστα.

Λίγο νωρίτερα αναμνηστική πλακέτα απονεμήθηκε στον Γιάννη Καψάλη και τον αδερφό του Χρόνη προς τιμήν του πατέρα τους Σταύρο, που  έφυγε πριν λίγο καιρό από τη  ζωή,για την προσφορά του στο δημοτικό τραγούδι .

Η νεολαία της Γουριώτισσας αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας γέμισε την πίστα και το γλέντι όπως ήταν φυσικό απογειώθηκε.

Στην εκδήλωση του συλλόγου παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μ. Σαλμάς.

Το Nafpaktia news.gr ήταν εκεί και παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και βίντεο με δηλώσεις.

 

Διαβάστηκε 1421 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.