Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:14 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 22:59

Θαύματα της Παναγίας - Ζωντανή Μαρτυρία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλοι μας προστρέχουμε στην Παναγία μας όταν μας συμβαίνει κάποιο κακό, αναφωνώντας "Παναγία μου". Όλοι μας ζητάμε την στοργή Της και την σκέπη Της στις δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Στο διάβα των αιώνων, το Έθνος των Ελλήνων πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές και σε όλες αυτές είχε στήριγμα την Υπεραγία Θεοτόκο. Δεν μας εγκατέλειψε ποτέ, γι' αυτό και τα θαύματά Της αμέτρητα. Πολλά από αυτά γνωστά και πολλά άγνωστα. Θαύματα του Θεού διά μέσω της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Ο μήνας Αύγουστος, είναι αφιερωμένος στην Παναγία μας. Όπως λέγεται «Το Πάσχα του Καλοκαιριού», όπου όλοι μας Της αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο, άλλοι πηγαίνοντας στις Ιερές Παρακλήσεις, άλλοι μιλώντας για Εκείνη και για την μεγάλη εορτή του καλοκαιριού που δεν είναι άλλη από την Κοίμηση και Μετάσταση της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Δυστυχώς έχουμε και αυτούς οι οποίοι "βλασφημούν" την Ορθοδοξία μας γενικότερα και κάποιες φορές ειδικότερα το όνομα της Παναγίας μας. Άλλοι Την αμφισβητούν ως πρόσωπο, άλλοι αμφισβητούν τα θαύματα που έχουν γίνει στο όνομά Της, γι' αυτό επιλέξαμε σήμερα να σας γνωστοποιήσουμε, (και όχι να διαφημίσουμε), ορισμένα από τα θαύματα που ζήσαμε στο όνομα της Παναγίας μας, μόνο και μόνο για ενδυνάμωση της πίστης μας και προς αποκατάσταση των όσων λέγονται για την Θεοτόκο.

 

Διαβάστηκε 634 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.