Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:31 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 17:19

Το βιογραφικό του νέου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης, ανέλαβε την Δευτέρα 12 Αυγούστου, τα καθήκοντα του από τον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Υποστράτηγο ε.α. Νικόλαο Κοτρωνιά.

Ο Υποστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το 1984, αποφοίτησε από την Σχολή Αξιωματικών το 1993 και έχει υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες.

Αναλυτικά το βιογραφικό του :

• Κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1984, ενώ αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1993.
• Μέχρι και το βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες (Ασφάλειας, Τάξης και Τροχαίας) της Ελληνικής Αστυνομίας και διετέλεσε από το έτος 2008 μέχρι και το έτος 2013 Διοικητής του Ά Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής.
• Από το 2013 μέχρι και το 2016 με τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή υπηρέτησε ως Βοηθός Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
• Από το 2017 μέχρι και το 2019 με τους βαθμούς του Αστυνομικού Διευθυντής και του Ταξιάρχου υπηρέτησε ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
• Με τις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκε ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας.
• Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.
• Έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις τόσο της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και άλλων Φορέων – Οργανισμών, με αντικείμενα κυρίως τροχονομικού ενδιαφέροντος.
• Είναι έγγαμος και έχει δυο τέκνα.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 621 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.