Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:25 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 17:35

Επιτέλους ασφαλτόστρωση στο κατεστραμμένο σημείο της επαρχιακής οδού κοντά στο Μπαμπαλιό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κείμενο και φωτογραφίες: Απόστολος Κων. Καρακώστας

Σήμερα 12η Αυγούστου ξεκίνησε και μέχρι το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στο 25ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγρινίου – Εμπεσού, μόλις 2-3 χιλιόμετρα πριν το όμορφο παραλίμνιο χωριό Μπαμπαλιό.

Από νωρίς το πρωΐ συνεργείο της εταιρείας “ΑTLAS” με επί τόπου επιβλέπων τον Μηχανικό/εργολάβο κύριο Ιωάννη Ράμμο, εργάζεται με ειδικά μηχανήματα και φορτηγά αυτοκίνητα για την ασφαλτόστρωση κατεστραμμένου τμήματος της οδού σε μήκος 130 μέτρων και πλάτους 7 περίπου, (δύο λωρίδες κυκλοφορίας).

Η διέλευση των αυτοκινήτων γίνεται κανονικά χωρίς καθυστερήσεις χάρις στην ρύθμιση της κυκλοφορίας από εργαζόμενους στην «Άτλας».

Η εργασία εκτελείται με εντολή του κυρίου Παναγιώτη Κιτσοπάνου προϊσταμένου του τμήματος έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Με την αποκατάσταση της οδού σ’ αυτό το σημείο παύει η ταλαιπωρία για εκατοντάδες καθημερινώς διερχόμενα οχήματα, οδηγούς και επιβαίνοντες, που στο συγκεκριμένο σημείο «τρανταζότανε» από τις λακούβες και τις ραβδώσεις του οδοστρώματος.

Υπενθυμίζεται ότι η καθίζηση στο συγκεκριμένο σημείο έγινε την 1η Μαρτίου του 2018 και για λίγες ημέρες είχε απαγορευτεί η διέλευση οχημάτων για λόγους ασφαλείας, η επικοινωνία από και προς τον Ορεινό Βάλτο γινότανε διά μέσω της Αμφιλοχίας.

Μετά την σημερινή αποκατάσταση, οι καθημερινά διερχόμενοι, καθώς και οι καλοκαιρινοί παραθεριστές-επισκέπτες των ορεινών χωριών, θα ταξιδεύουν με άνεση και χωρίς σκόνη!

Οι φωτο που ακολουθούν από την περίοδο που προκλήθηκε το πρόβλημα:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 617 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.