Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 17:34

ΔΕΗ: Παράταση αιτήσεων για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η παράταση κρίθηκε επιβεβλημένη για να ενημερωθεί η βάση δεδομένων

ως τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για όσους θέλουν να υποβάλουν αίτηση εκ νέου υπαγωγής στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) ηλεκτρικής ενέργειας, που παρέχουν όλοι οι προμηθευτές, μεταξύ αυτών και η ΔΕΗ.

Με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεράσιμου Θωμά, δίνεται παράταση μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου 2019 για την υποβολή των αιτήσεων εκ νέου υπαγωγής στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) ηλεκτρικής ενέργειας που παρέχουν όλοι οι προμηθευτές.

Η παράταση κρίθηκε επιβεβλημένη για να ενημερωθεί η βάση δεδομένων που τηρείται από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. με τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων του έτους 2018. Επίσης για να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες από την αρχικά περιορισμένη περίοδο υποβολής αιτήσεων που είχε οριστεί.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.idika.gr/kot  και μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου 2019 θα ενημερωθούν για την εκ νέου ένταξή τους ή όχι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Μέχρι τον έλεγχο και έγκριση (ή όχι) των νέων αιτήσεων παραμένουν ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο οι υφιστάμενοι δικαιούχοι.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστηκε 486 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.