Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 14:07

Αγρίνιο: Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι αλλαγές στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, μετά την πρόσφατη τοποθέτηση του νέου επικεφαλής, Ταξίαρχου Παναγιώτη Πετσίνη.

Πρώτος βοηθός του κ. Πετσίνη, όπως σχετικά σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή το sinidisi.gr παραμένει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Νικολάου με την ηγεσία να απαρτίζουν επιπλέον οι νεοπροαχθέντες Αστυνομικοί Διευθυντές Β. Σαράτσης και Δ. Γαλαζούλας.

Διοικητής στην Τροχαία Αγρινίου τοποθετείται ο Απ. Καπνιάρης και στο τμήμα Μεταγωγών μετακινείται από την Τροχαία ο Θ. Νταλαπέρας ως Διοικητής, απ όπου αποχωρεί ο Κ. Παπαγρίβας για να πάρει την θέση του Διοικητή στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου. Ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κ. Σπυρόπουλος μετακινείται στο Επιτελείο, ενώ το «σχήμα» της Δ.Α. Ακαρνανίας ολοκληρώνεται με τον Ηλ. Καραίσκο να παραμένει Διοικητής της Άμεσης Δράσης και τον Μιχ. Τζακώστα στην Ασφάλεια Αγρινίου.

Οι αξιωματικοί αναλαμβάνουν τα νέα τους καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου.

Κάνοντας μια πρώτη ανάγνωση των προαναφερόμενων αλλαγών, φαίνεται ξεκάθαρα ότι «απλώνονται» οι αρμοδιότητες και με τον τρόπο αυτό θα σταματήσει το φαινόμενο που είχε παρατηρηθεί εντόνως τα προηγούμενα χρόνια, με τη συσσώρευση αρμοδιοτήτων και εξουσίας αποκλειστικά και μόνο σε ένα πρόσωπο, δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλους αξιωματικούς του Επιτελείου να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητές τους.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 513 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.