Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:29 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 02:47

Παναιτωλικός: «Καμπανάκι» στα Γιάννινα (2-0)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Καμπανάκι» ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος ήταν για τον Παναιτωλικό η εικόνα του στο αποψινό φιλικό των «Ζωσιμάδων». Οχι γιατί έχασε με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά επειδή παρουσιάστηκε προβληματικός. Σίγουρα η ζέστη (πάνω από 38 βαθμούς Κελσίου) και οι δοκιμές που έκανε ο Κάστρο επηρέασαν, όμως καλείται να βελτιωθεί άμεσα ενόψει της συνέχειας. Την ίδια στιγμή ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ήταν ξανά καλός απέναντι σε έναν αντίπαλο από τη Super League 1 και άφησε υποσχέσεις για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Περιστερίδη στο τέρμα, δεξί μπακ τον Οικομόπουλο, αριστερό τον Μπουκουβάλα, Ζιουλή και Πανουργία στα στόπερ, τους Σιόντη, Ράντοβατς στον άξονα, δεκάρι τον Νάουμετς, δεξιά τον Νικολιά, αριστερά τον Ξύδα και στην κορυφή τον Κρίζμαν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαλή, Μπάλμπι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Λουσέρο στο «6», τους Φυτόπουλο, Ντάλσιο «8αρια», τους Ρομάν, Ντίας στα άκρα και τον Καββαδία στην κορυφή της επίθεσης.

Τα «καναρίνια» άγγιξαν το γκολ μόλις στο 2′ με τον Φυτόπουλο και στα πρώτα 20 λεπτά έλεγχαν τον ρυθμό. Κάπου εκεί όμως ο ΠΑΣ πήρε τα «ηνία», άρχισε να φτάνει με αξιώσεις στα καρέ του Γιαννακόπουλου και τελικά άνοιξε το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Κριζμάν, ύστερα από κάθετη του Νάουμετς. Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι απείλησαν και με τους Νάουμετς, Σιόντη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία καλή στιγμή σε στατική μπάλα του Ντάλσιο.

Στο δεύτερο μισό ο Γιαννίκης άλλαξε όλη την ενδεκάδα του, ενώ και ο Κάστρο προχώρησε σε αλλαγές. Στο 53΄οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια ανάσα από το να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Ελευθεριάδη. Τελικά τα κατάφεραν στο 81′ με τον Παμλίδη (πήρε το «ριμπάουντ» μετά από σουτ του Ελευθεριάδη και αφού εκμεταλλεύτηκε την κακή ανασταλτική αντίδραση των φιλοξενουμένων), σε ένα χρονικό διάστημα πάντως που ο Παναιτωλικός παρουσιάζονταν ένα «κλικ» πιο απειλητικός και ο Τσιγγάρας στο 79′ είχε απολέσει πολύ καλή ευκαιρία (σε εκτέλεση φάουλ του Ταχάρ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης (46′ Γιαννίκογλου), Οικονομόπουλος (46′ Αποστολόπουλος), Μπουκουβάλας (46′ Πήλιος), Ζιουλής (46′ Ζιώγκος), Πανουργιάς (46′ Γώγος), Σιόντης (46′ Λιάσος), Ράντοβατς (46′ Καρτάλης), Νάουμετς (46′ Γροσδάνης, 70′ Πίτου Γκαρσία), Νικολιάς (46′ Ελευθεριάδης), Ξύδας (46′ Λώλης, 76′ Παπαδόπουλος), Κριζμάν (46′ Παμλίδης).

ΠΑΝΑΙTΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος (77′ Θεοδωρόπουλος), Σανιά, Γιοβάνοβιτς (77′ Κωνσταντόπουλος), Μαλής (64′ Μπακαδήμας), Μπάλμπι (77′ Μπελεβώνης), Λουσέρο (76′ Τσιγγάρας), Φυτόπουλος (71′ Ταχάρ), Ντάλσιο (46′ Μιμίτο), Ρομάν (84′ Σκόνδρας), Ντίας (46′ Ντουάρτε), Καββαδίας (46′ Μπαϊροβιτς).

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστηκε 472 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.