Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 18:08

Πρώτο ραντεβού: Αμηχανία φουλ αλλά υπάρχουν 7 «απαγορευμένες» ατάκες που δεν πρέπει να πει ένας άντρας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για καταλήξει το πρώτο ραντεβού σε σκηνή που σε γυρνάει στο σπίτι και σε φιλά σαν το Hugh Grant στα καλύτερά του και την επομένη μέρα να μη νιώθεις ότι θέλεις να σβήσεις το τηλέφωνό του, να τον σβήσεις από Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin και να διώξεις όλα τα πουλιά της πλατείας για να μην σου στείλει μήνυμα το πρωί ούτε με περιστέρι, υπάρχουν 7 πράγματα που δεν πρέπει να πει ένας άντρας στο πρώτο ραντεβού ούτε υπό απειλή.

Έστω, λοιπόν, πως είστε έξω με τους δείκτες του ρολογιού να τρέχουν ασύλληπτα, το κρασί άφθονο και η σαγηνευτική ατμόσφαιρα γύρω σας σε τον βλέπεις γοητευτικό, έξυπνο, ψαγμένο, ειλικρινή, ευαίσθητο και αλήτη. Και το σημείο αυτό είναι πολύ κομβικό.

Γι’ αυτό, δεν πρέπει να πει τη φράση:

1. «Καλά, δεν περίμενα ποτέ να βγεις μαζί μου. Έβλεπα τις φώτο σου στο Instagram κάθε μέρα. Και δεν είναι το μόνο πράγμα που έκανα με τις φώτο σου. Πωω, τώρα χρωστάω 50 ευρώ στο Στάθη, που έλεγε ότι δε θα έβγαινες μαζί μου ούτε με προεδρικό διάταγμα». #ΝΟΤ.

2. Όταν σε ρωτήσει με τι ασχολείσαι και απαντήσεις για παράδειγμα «Κάνω μεταπτυχιακό στα εφαρμοσμένα μαθηματικά», υπάρχει μόνο ένας απαράβατος κανόνας: Δεν πρέπει να πει: «Τα εφαρμοσμένα μαθηματικά είναι αυτά που εφαρμόζονται στην πράξη;».

3. Για να φανεί ψαγμένος, δεν πρέπει να πει: «Στη γυναίκα εκτιμάω τον εσωτερικό κόσμο. Δε με πειράζει που φοράς χαμηλά παπούτσια, σα να γύρισες από διαδήλωση ούτε το ότι έχεις κουρασμένα μάτια. Σε σένα εκτιμάω άλλα πράγματα…». #Just_dont_do_it.

4. Δεν πρέπει να ρωτήσει ποτέ πόσων χρόνων είσαι. Και, ακόμα βασικότερο, δεν πρέπει να μαντέψει ποτέ, εκτός αν πει κάτι σαν: «Σιγά μην ξέρεις εσύ τη Νατάσα Συρεγγέλα».

5. Αν τον ρωτήσεις «Πώς ήταν η μέρα σου στη δουλειά;», σίγουρα οι γυναίκες δε θα ήθελαν να ακούσουν κάτι τέτοιο: «Πάλι χώσιμο. Όλα εγώ τα κάνω. Έλεος. Θα μιλήσω μια μέρα και θα τους πάρει όλους ο διάολος».

6. «Τελικά ψέματα ήταν όλα αυτά που έλεγαν ότι είσαι εύκολη. Εμένα μου φαίνεσαι πολύ εντάξει. Εύκολη είναι αυτό το υπερτούμπανο που ήρθε σήμερα στο γραφείο και μου είπε να την γυρίσω σπίτι».

7. Τέλος, όταν θα μιλάτε για πολιτική και η γυναίκα να θέσει την αμιγώς πολιτική ερώτηση «Πώς κρίνεις το γεγονός πως ο Μακρόν είναι με μία γυναίκα 20 χρόνια μεγαλύτερη του;», δεν πρέπει να απαντήσει: «Έλα τώρα με τον ψυχολογικά ανισόρροπο!».

Στις γυναίκες αρέσει ένας Πρόεδρος που παντρεύτηκε τη δασκάλα του.

http://pronews.gr

 

Διαβάστηκε 2247 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.