Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:55 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 13:00

Μεγαλώνει το σερί με 1.81...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει στο bet-hoven.net ο Λάμπρος Λυριτζής

Το υπέροχο γκολ του Ίβο Ροντρίγκες χάρισε την νίκη στην Αντβέρπ με 1-0 επί της Βικτόρια Πλζεν και δικαίωσε την επιλογή της στήλης. Για να πω την αλήθεια, παρακολούθησα μόνο το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Μπόλονι άξιζε να πάρει το προβάδισμα.

Η Λεχ Πόζναν κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα την σεζόν 2014-15 αλλά φέτος έχει ξεκινήσει δυνατά και δείχνει πως θα είναι ανταγωνιστική στην μάχη του τίτλου. Η ομάδα του Ζούραβ απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Πιάστ Γκλίβιτσε στην πρεμιέρα και ακολούθησαν δύο νίκες. 4-0 εντός με Βίσλα Πλοκ και 2-1 εκτός κόντρα στην Λοντζ. Αποτελέσματα που ενίσχυσαν την αυτοπεποίθηση της ομάδας και αποτέλεσαν μία φυσική συνέχεια των καλών εμφανίσεων και αρκετών νικών που είχε σημειώσει στην διάρκεια της προετοιμασίας.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιριες

Ανάλογο ξεκίνημα είχε στην φετινή Ekstraklasa και η Σλασκ Βρότσλαβ. Διπλό με 1-0 επί της Βίσλα Κράκοβ στην πρεμιέρα, εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Πιάστ Γκλίβιτσε την 2η αγωνιστική και λευκή ισοπαλία στην έδρα της Λέγκια Βαρσάβα την προηγούμενη Κυριακή. Δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι καλύτερο έως τώρα ο Λάβιτσκα. Ο Τσέχος τεχνικός διαχειρίζεται ένα ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων και χωρίς το απαραίτητο βάθος αλλά έως τώρα παίρνει το 100% από την καλή βασική ενδεκάδα.

Θέμα εναλλακτικών επιλογών τίθεται και στην γηπεδούχο αλλά σίγουρα η αρχική ενδεκάδα είναι αρκετά ποιοτική για τα δεδομένα του πολωνικού πρωταθλήματος. Επιπλέον διατηρεί και θετικότατη παράδοση με την συγκεκριμένη αντίπαλο. Τρεις σερί νίκες επί της Σλασκ Βρότσλαβ και έξι στους επτά πρόσφατες αγώνες ως γηπεδούχος! Σερί που σίγουρα μπορεί να μεγαλώσει απόψε...

Διαβάστηκε 486 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.