Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:07 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 10:17

Συγκίνηση στο φιλικό εις μνήμη των Γεράσιμου Γρίνου και Βασίλη Μασαλή στη Μπαμπίνη (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με παρουσία αρκετών φιλάθλων και με έντονη συναισθηματική φόρτιση πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο της Μπαμπίνης ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στη μνήμη των Γεράσιμου (Μάκια) Γρίνου & Βασίλη Μασαλή που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης.

Πριν το ξεκίνημα του αγώνα πραγματοποιήθηκε απονομή τιμής ένεκεν τιμητικών πλακετών στις οικογένειες των αείμνηστων Γεράσιμου (Μάκια) Γρίνου & Βασίλη Μασαλή για όσα είχαν προσφέρει στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του χωριού. Κατά τη διάρκεια του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Στον χθεσινό αγώνα μνήμης παραβρέθηκαν μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Παναιτωλικός και συγκεκριμένα: ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Φώτης Κωστούλας, ο Πρόεδρος κ. Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Μάκης Μπελεβώνης (ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε και στο φιλικό) καθώς και το μέλος του ΔΣ Θωμάς Σπύρου.

Επίσης παρέστησαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μπαμπίνης, οι πρώην προπονητές κ. Ιωάννης Παπαθανασόπουλος & κ. Σταύρος Τσίντζος, όπως και ο αρχηγός της ομάδας κ. Θανάσης Τσαπραίλης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο παλαίμαχος, Άρης Θεοφίλης.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης Νίκος Κυριαζής ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα μνήμης και τόνισε για τον Γεράσιμο (Μάκια) Γρίνο & τον Βασίλη Μασαλή ότι θα βρίσκονται πάντα στην καρδιά των κατοίκων.

Πηγή: mpampini.blogspot.com

Φωτο: Χρήστος Κ. Μασαλής

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 519 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.