Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:45 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 22:06

Γίνεται Παναγρινιακός – Παρουσιάζει σήμα και τη σύνθεση του νέου συμβουλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σε εξέλιξη βρίσκονται όλα τα ζητήματα του ΠΑΟ Αγρινίου.

Πέρα από τη μεταγραφική ενίσχυση υπάρχουν θέματα που αφορούν τη μετονομασία της ομάδας, το σήμα και τα χρώματα, ενώ απομένει και η τυπική ανακοίνωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το όνομα της ομάδας βρέθηκε και θα είναι Παναγρινιακός. Το σήμα θα παραπέμπει στην πόλη του Αγρινίου και τα χρώματα θα είναι το κίτρινο και το μπλε. Η ομάδα θα έχει σα στόχο την ανάδειξη παικτών από το Αγρίνιο, ενώ ταυτόχρονα επιθυμία των ανθρώπων της είναι να προβληθεί και η πόλη.

Πρόεδρος θα παραμείνει ο Γιώργος Καζαντζής, ενώ στη θέση του Αντιπροέδρου θα βρίσκεται ξανά ο Γιώργος Νάκος με πιθανό δεύτερο Αντιπρόεδρο τον Παναγιώτη Νάκα. Στο διοικητικό σχήμα θα βρίσκεται ο Νίκος Χολέβας, ο οποίος ήταν από τους εμπνευστές του όλου εγχειρήματος. Υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο Τάσος Σκόνδρας και ο Μπετίνο Αλαχούζος. Στο Δ.Σ. θα βρίσκεται ο Χριστόφορος Σαράκης, ενώ ο Γρηγόρης Ζήσης και ο Λευτέρης Αραχωβίτης εισέρχονται στο σχήμα.

websports.gr

Διαβάστηκε 476 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα