Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:05 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 17:20

Στις 31 Αυγούστου το «Lagoon Challenge 2019» στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου και Ν.Ο. Αιτωλικού διοργανώνουν για 5η φορά τον Κωπηλατικό Διάπλου της λιμνοθάλασσας, με την υποστήριξη του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ενημερώνουμε τους φίλους μας και τα σωματεία που θέλουν να συμμετέχουν, ότι ο κωπηλατικός διάπλους 15Χλμ της Λ/Θ 2019 θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 31 Αυγούστου το απόγευμα 16.00 με αφετηρία τη δυτική παραλία Αιτωλικού και τερματισμό το λιμάνι Μεσολογγίου. Ο κωπηλατικός διάπλους δεν είναι αγώνας!

Είναι γιορτή και σκοπός του είναι η προβολή της Λιμνοθάλασσας, της πλούσιας ορνιθοπανίδας και του αθλήματος!

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους όσους θέλουν να κωπηλατήσουν στα ήρεμα και φιλόξενα νερά της. Μπορούν να λάβουν μέρος όσοι διαθέτουν καγιάκ, κάνοε,SUP, όλων των ειδών και κατηγοριών. Λεπτομέρειες και τη προκήρυξη της διοργάνωσης θα την βρείτε στο www.nommes.gr.

Πληροφορίες και εγγραφές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 660 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.