Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:03 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 22:24

Παναιτωλικός - Πανιώνιος (1-0) : Μεγάλο κέρδος οι «μικροί»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με σκορ 1-0 επικράτησε σήμερα ο Παναιτωλικός του Πανιωνίου, σε ένα φιλικό δοκιμών. Τα «καναρίνια», παρουσία περισσοτέρων από 2.000 φίλους τους, ήταν καλύτερα και αυτό που κρατούν κυρίως είναι η εμφάνιση των Μπακαδήμα, Φυτόπουλου, Καββαδία που πρόσφατα έγιναν επαγγελματίες. Οι «κυανέρυθροι» από την πλευρά τους είχαν και εκείνοι τις… δικές τους στιγμές, αλλά και πάλι έδειξαν «δύσκολοι» στο γκολ.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Κνετ στο τέρμα, τους Λουσέρο, Μπακαδήμα, Τσιγγάρα στα στόπερ, τον Λιάβα δεξιό μπακ-χαφ, τον Μπάλμπι αριστερό, τους Φυτόπουλο, Ντάλσιο στον άξονα, τους Ντίας, Ρομάν στα άκρα και τον Καββαδία στην κορυφή της επίθεσης, σε διάταξη 3-4-3 (λίγο πριν τη σέντρα υπήρξε ένα πρόβλημα με τον Μαρσιάλ που κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί).

Ο Πανιώνιος είχε τον Μαλέρμπ κάτω από τα γκολπόστ, τους Κούρντι, Ντομίνγκες, Ευαγγέλου, Σαραμαντά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κόρμπο, Μαξίμοβιτς στον άξονα, τους Τσιλούλη, Σίντι Αλι, Γρίβα μεσοεπιθετική τριπλέτα και τον Καμαρά φορ.

Η αναμέτρηση χωρίζεται σε δύο μέρη. Μέχρι την ανάπαυλα οι «κυανοκίτρινοι» ήταν καλύτεροι, παρά το «πειραματικό» σχήμα που κατέβασαν. Σε αυτό το διάστημα άνοιξαν το σκορ (Καββαδίας 8′), είχαν δοκάρι (Ντάλσιο 7′) και ορισμένες καλές στιγμές, κυρίως με τον Καββαδία. Οι «κυανέρυθροι» από την πλευρά τους απείλησαν με σουτ των Σίντι Αλι και Τσιλούλη. Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε αισθητά, απόρροια και των αλλαγών, ενώ από τον Παναιτωλικό κρατούν την εμφάνιση του Ντουάρτε και από τον Πανιώνιο πως δέχθηκαν λίγες φάσεις και βγήκαν ορισμένες φορές με αξιώσεις στην επίθεση.

Για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Ντουάρτε, Μπαΐροβιτς, Ταχάρ, Σανιά, Μιμίτο, Κνετ, Γιουβάνοβιτς, Μπελεβώνης, Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας,
Για τους φιλοξενούμενους μετά την ανάπαυλα αγωνίστηκαν και οι Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Μπαξεβάνος, Σταυρόπουλος, Νίκας

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστηκε 486 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.