Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:25 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 18:37

Στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας, το Πανελλήνιο Marathon ορεινής ποδηλασίας elite & master μαζί με τους καθιερωμένους 9ους open Road & Mountain αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ΕΟΠ, σε συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και Βαλκανικού το 2016 & 2017 στη Ναύπακτο και του πανελληνίου marathon mtb στην Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας το 2018,  επέλεξε για μια ακόμη φορά να αναθέσει στην Περιβαλλοντική Οργάνωση Πράσινο+Μπλε, τον Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την υλοποίηση των  Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Marathon ορεινής ποδηλασίας για αθλητές elite & masters 2019.

Οι αγώνες πρωταθλήματος θα υλοποιηθούν στην Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας στις 25 Αυγούστου, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών στη χώρα μας.

Παράλληλα οι φανατικοί φίλοι της ποδηλασίας αναμένεται να δώσουν και φέτος, για 9η συνεχή χρονιά, εντυπωσιακό παρών, στους καθιερωμένους ποδηλατικούς αγώνες Open Road και Mountain Ορεινής Ναυπακτίας που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Αυγούστου, παίρνοντας όσοι συμμετάσχουν στους open αγώνες mtb στις 25/08 , παράλληλη εκκίνηση και τρέχοντας  στην ίδια διαδρομή με τους πρωταθλητές και κορυφαίους αθλητές  marathon elite και master.

Χορηγοί: ARLA PROTEIN, Νέα Οδός, χαλβάς και η ΤΑΧΙΝΙ Όλυμπος, νερό ΖΑΓΟΡΙ, βούτυρο LURPAK, super marketς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και υποστηρικτές: Advance rent car Δυτικής Ελλάδας, DEPEND sports, IDEAL Χρήστος Παπαδόπουλος, Up Cycle - fit and shape, Europ Assistance, McVities, Alpen και Weetabix.

Συνεργαζόμενοι: Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, Δασαρχείο, Τροχαία & Πυροσβεστική Ναυπάκτου, η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου ΕΟΕΔ, η ομάδα mtbXepert στη σήμανση των χωμάτινων διαδρομών, καθώς  η τοπική κοινότητα Άνω Χώρας.

Το Σάββατο 24/08/2016, στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 35 χλμ. και την Κυριακή 25/08, στις 10:00  τo πανελλήνιo πρωτάθλημα marathon elite & master ανδρών και γυναικών 2019.

Παράλληλη  εκκίνηση θα δοθεί την ίδια ώρα και για τους δύο αγώνες open ορεινής ποδηλασίας απόστασης 26 χλμ. και 40 χλμ.

Μια ξεχωριστεί εμπειρία για τους λάτρεις της ορεινής, μια και θα τρέξουν στην ίδια διαδρομή με τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος ορεινής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους open αγώνες road & mrtb, άνοιξαν και κλείνουν στις 20 Αυγούστου, στις 24:00. Γίνονται ηλεκτρονικά  μέσα από το επίσημο site του αγώνα, το www.bike.prasinomple.gr

Διαβάστηκε 541 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.