Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:37 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 18:14

Αγρίνιο: Ζητούνται πωλήτριες για ημιαπασχόληση σε γυναικεία ένδυση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας ένδυσης στο Αγρίνιο, ζητάει για ημιαπασχόληση πωλήτριες με 5ετή εμπειρία στο χώρο και όχι άνω των 35 ετών.

Προσόντα: Απόφοιτες Λυκείου, καλή γνώση Η/Υ & προγραμμάτων ERP.
Θα θεωρηθεί πλεονέκτημα: η γνώση της Αγγλικής γλώσσας, η εξοικείωση με διαχειριστικά συστήματα e-shop, οι γνώσεις σε θέματα Marketing καθώς και η όρεξη για συνεργασία και μάθηση.

Προσφέρεται μισθός, bonus επί των πωλήσεων, ευχάριστο περιβάλλον, συνεχής εκπαίδευση σε θέματα επικοινωνίας και πώλησης. Οι συστάσεις θα ληφθούν υπ’όψιν.

Στείλτε το Βιογραφικό σας Σημείωμα (με πρόσφατη φωτογραφία σας) στο εξής e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα απαντηθούν όλα τα βιογραφικά.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1085 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία