Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:58 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 18:02

Σπήλιος Λιβανός: " Ο Λαός απέρριψε την τεχνική ένταση που καλλιεργεί ο κ. Τσίπρας"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο Σπήλιος Λιβανός επισημαίνοντας ότι «αυτού του είδους η φτιαχτή ένταση, την οποία φέρνει πάλι στο Ελληνικό κοινοβούλιο και στην πολιτική μας ζωή, είναι αυτή ακριβώς την οποία απέρριψε ο Ελληνικός λαός με μια μεγάλη πλειοψηφία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου».

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους δημοσιογράφους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως  ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς και την αναβάθμιση του πολιτικού λόγου.

Όπως τόνισε, στόχος της κυβέρνησης  είναι να φέρει νομοσχέδια και να παίρνει πρωτοβουλίες,οι οποίες να διευκολύνουν την ζωή του συνόλου των Ελλήνων. «Η πρόθεση της Κυβέρνησης είναι ειλικρινής και δεν θεωρούμε ότι έχουμε το αλάθητο» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στις κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι η Κυβέρνηση έφερε μια φωτογραφική διάταξη για την καθαίρεση της κα.Θάνου από την επιτροπή ανταγωνισμού, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι «φωτογραφική διάταξη θα ήταν, αν η διάταξη ήθελε να βγάλει την κ. Θάνου και τέρμα. Εδώ έχουμε ακριβώς το αντίθετο. Έρχεται μια διάταξη που αυτοπεριορίζει την Κυβέρνηση. Δεν θα ισχύσει για την κ. Θάνου αλλά για όλες τις υπόλοιπες επιλογές».

Όσον αφορά την προκλητική στάση της Τουρκίας στο Αιγαίο, ο κ. Λιβανός σημείωσε ότι «ευτυχώς οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα δεν βάζουν στο ρινγκ των διαφωνιών τα εθνικά μας θέματα. Η στρατηγική μας απέναντι στην Τουρκία είναι σωστή. Είμαστε υπέρ του διεθνούς δικαίου και της ειρήνης. Δεν θα απεμπολήσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν προβλήματα  περαιτέρω κορύφωσης μέσα στην τουριστική περίοδο πλην όμως, η χώρα μας είναι πανέτοιμη ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσει προκλήσεις που φεύγουν από το μέτρο».

Τέλος για το ζήτημα που έχει προκύψει με το πανεπιστημιακό άσυλο, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ εξήγησε ότι « οποτεδήποτε προσπαθείς με προοδευτικό πρόσημο να αλλάξεις τα πράγματα και να πειράξεις συντεχνίες, προφανώς οι συντεχνίες θα αντιδρούν. Το να δούμε κάποια γκρουπ ή γρουπούσκουλα να στέκονται απέναντι στα εκατομμύρια των Ελλήνων αυτά προφανώς δεν μας ανησυχούν. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τα πανεπιστήμιά μας σε αυτούς που τους ανήκουν. Να μην φοβούνται να πάνε στο πανεπιστήμιο τα παιδιά μας» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστηκε 1298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/