Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:50 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 17:37

Eπίσκεψη του προεδρείου της (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α.) στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (6-8-2019) το πρωί, ο πρόεδρος Παναγιώτης ΣΚΕΝΤΖΟΣ και τα μέλη του προεδρείου του Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. Δημήτριος ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Βασίλειος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Νικόλαος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ και Γεώργιος ΣΙΔΕΡΗΣ, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ.

Το προεδρείο του Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α πραγματοποίησε την επίσκεψη με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, συνεχάρη τον Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελεί.

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. και επεσήμανε την σπουδαιότητα της συνεργασίας μεταξύ των Φορέων της τοπικής κοινωνίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, προς την κατεύθυνση της διατήρηση της κοινωνικής συνοχής στην περιοχή μας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 446 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.